gittigidiyor

Redline ts 2500 plus xtream codes & iptvlist.txt yuklemesi

ayu85

Aktif Üye
Katılım
16 Nis 2016
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Konum
Gazi osman paşa
Merhabalar, ben yeni uye yim..benim redline ts 2500 plus cihazim var...ucretli iptv kulaniyorum yalniz bir paket daha aldim.. Paket yukleyemiyorum cihaza..usb takiyorum iptv liste ye geriyorum info basiyorum (no program ) diye bir mesage cikiyor..cihaz kurtarma yazilim yaptim yeni de olmuyor
usb degisterdim yeni olmur..en son xtream code den acma ya calistim o da olmadi...lutfen rica ediyorum abiler den bu konu da yardim eder misiniz..
 

myxmen

Aktif Üye
Katılım
20 Tem 2016
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Konum
adapazarı
aynı sorun bendede yeni ip tv listesini nasıl yukluycez yardımcı olursanız seviniriz
 

myxmen

Aktif Üye
Katılım
20 Tem 2016
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Konum
adapazarı
ben sorunu cozdurdum dosyayı tvlist yap flas bellege at free ip tv ac flas bellegi cihaza tak info mavi tus ok yap hafızaya alıyor ondan sonra her girişinde info yapıp listeni göruyon tsk yeter dosya adı tvlist görunum Belgesel2 http://aliveli:[email protected]:7009
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst