gittigidiyor

Redline ts-4000 iptv tvlist

celiq08

Aktif Üye
Katılım
1 Eki 2017
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Konum
ANKARA
Arkadaşlar merhaba,
Epeydir uğraşıyorum fakat işin içinden çıkamadım, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdi 2 adet farklı yerlerden iptv üyeliğim mevcut. Fakat ikisini aynı anda xtream üzerinden kullanamıyorum haliyle. Bilgisayardan listeleri birleştirip free iptv yazılımı ile listeleri yüklüyorum bu seferde kategorili gelmiyor kanallar, hepsi tek liste halinde aynı zamanda cihazı her açtığımda menü tuşundan media center ordan ağ ordan iptv ..... seçmem gerekiyor ya da ben bilmiyorum başka yöntemi var mıdır? Simple tv ile kategorili yapıyorum fakat redline'da kategorili göremiyorum. Tam bir işkence lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
redline cihazda 1 den fazla xtream ekleme özelliği olmadığından yapamazsınız korax gibi cihazlarda 5 e kadar xtream yüklenebiliyor
 

celiq08

Aktif Üye
Katılım
1 Eki 2017
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Konum
ANKARA
Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki android tabanlı bir receiver ile bu durumu çözebilir miyim? Sanırım kodi yazılımı kullanılıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst