gittigidiyor

Redline TS 7500 HD Xtream Codes Uygulaması Hakkında.

sokakkedisi1979

Aktif Üye
Katılım
24 Kas 2019
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
EYÜP
Herkese merhaba sitenizde yeni üye oldum yaşadığım sorunuma yardım rica ediyorum,

Redline firmasına güvenip Redline TS 7500 HD uydu cihazını aldım benim almamdaki sebep xtream codes uygulaması ile ücretli iptv açsın istiyordum ama aldıktan sonra cihazın içinde menüsünde red ip ve free ip gördüm ama benim istediğim xtream codes yoktu firmaya mail attım ve ricada bulundum yazılım ile bu sorunu halledeceklerine beni bayiye yönlendirdiler.
Benim talebime ve derdime derman olmadılar. Şimdi ne yapacağım bilemiyorum xtream codes uygulaması olan ücretli iptv yayınlarımı açacak bir yazılım arıyorum gezmediğim internet sayfası üye olmadığım forum sayfası kalmadı.

Bu sitedeki ustalardan bu konu hakkında yardım rica ediyorum.

Saygılarımla.
 

Bashanli

Aktif Üye
Katılım
17 Tem 2015
Mesajlar
22
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Izmir
Kardeşim boyle bir yazılım soz konusu olamaz çumkü ts 7500 den desteğini çekti redline
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst