gittigidiyor

Redline Ts 7500 Uydu Alıcı 2 YIL CCCAM HEDİYELİ VE 200 TL

furkancelik003

Aktif Üye
Katılım
2 Ağu 2017
Mesajlar
28
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
Merkez
REDLINE TS 7500 HD UYDU ALICI

2YIL VIP CCCAM HEDIYELIDIR


Redline ts 7500 hd twin tunerli uydu alıcısı ile cardsharing (uydu üzerinden paylaşım) alabilirsiniz.emu sisteminden sonra şifreli kanalları izlemenin 3 yolu var.ya her platform için kart satın almamız lazım,ya internetten cccam newcam vs.. yada interneti olmayanlar için uydusharing uydudan paylaşım ile izleyebiliriz.

-TS 7500 hd ile paylaşımın dışında extradan twin tuner sayesinde bir yayını izlerken diğer yayını da kayıt edebileceksiniz.-İnternetiniz var ise aynı ağ üzerindeki bütün bilgisayarlara bağlanabilir ve o pc deki tüm video film müzik vs. dosyaları oynatabilirsiniz.-Youtube pc kadar seri çalışir

-İptv ile tam uyumludur.interneti düşük bölgelerde bile rahatlıkla çalışır.

-Cihazın en gözde özelliği ise 667 mhz işlemcisi , dreambox 800 den daha yüksek işlemciye sahiptir.

-3G mobil model ile uyumludur. 3g mobil modeminizi usb den takıp direk olarak internete bağlayabilirsiniz. extrada access point gibi dönüştürücülere gerek yoktur.

-Uydu Payşalımını kullanmak için çanağınıza extra bir lnb takmanız gerekmektedir. veya extra bir çanak kurmanız lazim

ETHERNET GIRISI VARDIR KASALIDIR

CIHAZ SIFIR DEGILDIR 1 YIL KADAR KULLANILMISTIR NAKIT IHTIYACI YUZUNDEN SATILIKTIR

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst