gittigidiyor

redline ts2500 kurtarma yazılımı indir

wolfeinstein06

Aktif Üye
Katılım
23 Eki 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Konum
ankara
merhabalar, 2-3 ay önce redline 2500 hd plus aldım. Aldığımdan beri, düzensiz aralıklarla kendi kendine restart cekiyordu. Nette araştırma yaparken rom yazılımı olduğunu ve bununla düzeleceğini öğrenince, talimatlrı uygulayarak rom yazılımını indirip yüklemeye çalıştığımda, U100 kadar geliyor, check error, try again yazısı beliriyor. Alıcı 1 haftadır çalışmıyor. Bende ameliyat olduğum için servise göndermedim. Eldeki imkanlarla ne yapılabilir? Yardımcı olabilirmisiniz?
 

wolfeinstein06

Aktif Üye
Katılım
23 Eki 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Konum
ankara
Sn. Admin dgimmy, günlerdir denemediğim yöntem kalmamıştı. Yazılımla cihazı kurtardım. Veri tabanı boş diye uyarı verdi. Şimdi diğer yazılımları yükleyeceğim. İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.
 

mustimc

Aktif Üye
Katılım
14 Tem 2014
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
ALİBABA
slm ts 80 plus 2500 yazılımı ile çalişiyordu burdaki alflaş bini yükledim cihaz açılmıyor kurtarma
yazılımalrı deniyorum ceheck error tray again yazıyor ekran çözüm varmı arkadaşlar
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst