gittigidiyor

Redline ts7500HD IP TV Listesini silmek

birbeyinoglu

Aktif Üye
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
NRV
selamlar ustalar
bu cihaz elime yeni gecti cihaz a biraz yabanciyim benim sorum cihazdaki eski IPtv kanal listesini nasil silebilirim ,Yani bazi arap rus vs bir suru yapanci kanal bulunmakta temizlik yapmak istiyorum .Elimdeki IP TV listesi olsa yeterli ,yardimlariniz icin simdiden tesekkürlerrwaves.a
 
Son düzenleme:

habib723

Aktif Üye
Katılım
24 Şub 2012
Mesajlar
533
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
bildiğim kadarıyla topluca silinemiyor.... ya tek tek sileceksin ya da süper servers kısmındak ip tv kısmını pasif edip hiç yüklemicen sadece usb ile yuklucen...
 

aziz1

Aktif Üye
Katılım
18 Mar 2013
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
67
Konum
gönen
YARDIM ...Daha dreambox kullanıyordum. Şimdi 240TL ya REDLİNE UYDU ALICISI TS 7500 alsam. Sorun yaşar mıyım? Bir arkadaş sorun yaşamak istemiyorsan 500 TL ye GIGABLUE HD800 SE PLUS al der. REDLİNE işimi görecekse niye 500 TL vereyim Yardımlarınızı bekliyorum.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst