gittigidiyor

Redmi Note 10'a MIUI 12.5 güncellemesi geldi..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Redmi Note 10'ün, Avrupa Küresel ROM'una gelen MIUI 12.5 güncellemesi, bu pazardan sonra ülkemiz için de yakında yayınlanacak. Telefon sahipleri bu güncellemeyi "Telefon Hakkında" kısmından kontrol edebilirler. Yayınlanan güncelleme kararlı sürüm, bu nedenle söz konusu güncelleme OTA üzerinden kontrol edilip kullanılabilir.

Yazılım sürümü V12.5.1.0 RKGEUXM ismi ile geliyor. Yaklaşık olarak 475MB boyutunda. Akıllı telefon için daha seri bir deneyim sunan 12.5 güncellemesi MIUI 13'ün ara kapısı olarak gözüküyor.


Redmi Note 10 için de yayınlanan yeni arayüzden sonra hala MIUI 12.5 güncellenmesi almayan cihazlar var. Ancak bu liste daha da küçüldü. Şu anda, Xiaomi tarafından yayınlanan resmi takvimin ardından kalan cihazlar şu şekilde;


  • Redmi Not 9T
  • Redmi Not 9 Pro
  • Redmi Not 9S
  • Redmi 9
  • POCO X3 NFC

Ayrıca MIUI 12.5 güncellemesi için yayınlanan resmi takvimde, yer almayan diğer cihazlara da bu arayüzün ulaşması oldukça muhtemel görünüyor. Bazı Redmi Note 7 ve Redmi Note 8 cihazları da güncellenmişti. Önümüzdeki günlerde daha fazla akıllı telefona bu arayüz ulaşacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst