gittigidiyor

Redmi Pad piyasaya sürüldü....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Redmi Pad küresel pazarlarda piyasaya sürüldü. Xiaomi alt markasının ilk tableti olarak piyasaya sürülen cihaz beklentileri karşılayacak bazı özellikler ile gelecek. Şirket, etkinlikte Xiaomi 12T serisi, Redmi Buds 4 Pro ve daha fazlası dahil olmak üzere diğer ürünleri duyurdu. Bugün erken saatlerde Redmi Pad, Hindistan pazarına giriş yaptı.

Redmi Pad, 2K piksel çözünürlük ve 90Hz yenileme hızına sahip 10.61 inç LCD ekrana sahip. Ekran ayrıca 10 bit renkler ve 400 nit'e kadar parlaklık sunuyor. Ekran, kullanıcıların Netflix, Prime Video ve Disney+ Hotstar gibi akış platformlarında HD içerik izlemesine olanak tanıyan Widevine L1 sertifikalıdır.

Redmi Pad'de 8 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera bulunuyor. Çerçeveyi daha fazla insanı barındıracak şekilde otomatik olarak ayarlayabilen FocusFrame adlı bir özellik var. Redmi Pad ayrıca gürültü azaltma için Dolby Atmos sertifikalı dörtlü hoparlörlere ve çift mikrofona sahip.

Yeni favoriniz olacak​

Redmi Pad piyasaya sürüldü! Yeni favoriniz olacak - Resim : 1


Redmi Pad, 6nm işleme dayalı bir Helio G99 işlemci tarafından desteklenmekte. 4 GB'a kadar RAM ve bir microSD kart yuvası desteği ile 128 GB'a kadar depolama ile birleştirilmiş. Tablet, 18W hızlı şarj desteğine sahip 8.000 mAh pil ile çalışıyor. Cihazın perakende kutusunda 22,5 W hızlı şarj cihazı bulunuyor. Cihaz, MIUI 13 kaplaması üstte olacak şekilde Android 12 işletim sisteminde çalışıyor. Bağlantı cephesinde Redmi Pad, çift bantlı Wi-Fi ve Bluetooth 5.3 ve bir USB-C bağlantı noktası gibi özellikler var. Redmi Pad, Mint Grey, Graphite Grey ve Moonlight Silver renklerinde sunulmaktadır. Temel 3GB + 64GB varyantı için 279 EUR'dan (~ 1.969 RMB) başlıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Redmi Pad, 2K piksel çözünürlük ve 90Hz yenileme hızına sahip 10.61 inç LCD ekrana sahip.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Denemeye değer de bu kur ve vergilerle başlangıç fiyatı bile 10.000,- TLyi bulacak gibi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst