gittigidiyor

Renault Clio Hibrit geliyor..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
ÖTV düzenlemesi kapıyı araladı: Renault Clio Hibrit geliyor!



ÖTV gelişmelerinin sonrasında ise hangi markanın resmi sitesine girsek, fiyatlarımız güncelleniyor yazısı ile karşı karşıya kaldık. Aynı gün pek çok otomobilin fiyatlarında bariz indirimlerin yapıldığına şahit olduk. Ancak yalnızca indirimler anlamında değil, vergiler sebebi ile ülkemizde satışa sunulmayan modeller için de güzel gelişmeler olabilir.


Bunların en başında ise Renault Clio Hibrit geliyor. 1.6 litrelik motora sahip olan araç ülkemizde üretilip ihraç edilmesine karşın, iç pazarda satışa sunulmuyordu. Bunun en büyük sebebi olarak ise vergiler gösteriliyordu. Ancak dün yayınlanan Cumhurbaşkanı kararı sonrasında Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, Clio Hibrit modelinin iç pazarda satışa sunulması için yeşil ışık yaktı.


Çağdaş yapmış olduğu açıklamada, “Hibrit modellerindeki güncellemenin de özellikle çevreci ve yeni teknolojilere uyum sağlamak açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu noktada motoru da dahil Türkiye’de üretilen ve Avrupa’ya ihraç edilen Clio Hibrit modelimizin iç pazarda satışa sunulmasını da ana hissedarımızla birlikte değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst