gittigidiyor

Resident Evil 4 Remake Resmen Duyuruldu!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Resident Evil 4 karşımıza çıktığında takvimler 2005 yılını gösteriyordu.​

Resident Evil 4 karşımıza çıktığında takvimler 2005 yılını gösteriyordu.


Oyuncular olarak o zamana dek eşine az rastladığımız bir atmosferin ve tekinsizliğin içinde kendimizi bulduğumuz yapım çıkış yaptığı dönemde çok sevilmiş ve adından söz ettirmişti.

Efsane şimdi de Resident Evil 4 Remake ile devam edecek!​


Geçtiğimiz saatlerde sona eren Sony'nin State of Play sunumundan çıkan en büyük sürprizlerden biri de Resident Evil 4 Remake haberi oldu. Capcom serinin önceki oyunlarının remake versiyonları ile harika başarılara imza attıktan sonra sıra şimdi de Resident Evil 4'e geldi.

Resident Evil 4 Remake için çıkış tarihi 24 Mart 2023 olarak açıklanmış vaziyette.​

Resident Evil 4 Remake için çıkış tarihi 24 Mart 2023 olarak açıklanmış vaziyette.


Daha şimdiden özellikle serinin hayranları tarafından merakla beklenen yapım PC, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformları için çıkış yapacak.

Peki Resident Evil 4 Remake ile bizleri neler bekliyor?​

Peki Resident Evil 4 Remake ile bizleri neler bekliyor?


Oyun günümüz standartlarına uygun olarak yeniden yapılırken hikaye anlamında ise pek de büyük değişiklikler beklenmiyor. Alışıp sevdiğimiz Resident Evil ruhunu yaşatacak olan yapım ayrıca görsel anlamda da oldukça tatmin edici olacak gibi görünüyor. Serinin eski oyuncularının görünce heyecanlanacağı sekanslarla dolu fragman ise oyunun pek çok ikonik unsurunun korunacağına dair iyi bir işaret.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst