gittigidiyor

Resident Evil Revelations

pyramos

Aktif Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
istanbul
f4a6f05f-3dcd-40ae-a815-3c663d2551cb.jpg


c9a104ab-3011-4dcf-8fd5-061f39de16cd.jpg


95871bbc-1cd6-4c71-be83-e17dcd10ae94.jpg


e9f46db1-7807-4f0c-8281-2aeba7de3a75.jpg

NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.

Resident Evil Revelations, yüksek çözünürlüklü görseller, geliştirilmiş ışıklandırma ve ses effektleri ile PC'ye dönüyor.

Resident Evil Revelations'ın bu son versiyonu yeni düşmanlar, ekstra zorluk derecesi, ResidentEvil.net ve "Raid" modu ile entegrasyon imkanı sağlıyor. İlk kez Resident Evil Revelations ile oyunseverlere sunulan "Raid" modu sayesinde oyuncular, co-op mod ile online oynarken yada tek başlarına oynarken karakterlerini geliştirip, silahlarını kişiselleştirebiliyorlar. Sunulan yeni silahlar, yeni yetenekler ve "Hunk"'ı içeren yeni oynanabilen karakterler"Raid" mod deneyiminizi derinleştiriyor.

Resident Evil Revelations oyuncuları Resident Evil 4 ve Resident Evil 5 arasında yaşanan döneme götürerek, T-Abyss virüsü hakkındaki gerçekleri öğrenme şansı sunuyor. Serinin popüler karakterleri Jill Valentine ve Chris Redfield ve BSAA üyeleri Parker Luciani ile Jessica Sherawat oyunda yer alıyor. Aksiyon terkedilmiş "Quenn Zenobia" başlıyor ve virüs tarafından etkilenmiş "Terragrigia"'ya kadar devam ediyor. Oyuncular kısıtlı silah seçenekleri ve mermiler ile hayatta kalmaya çalışıyorlar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst