gittigidiyor

[Resimli Anlatım] DVD ve CD’yi Bölümler Haline Getirme

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
464E6D425843451EB08AD849A48709A2.jpg

Windows ve Windows 10 kullanıcıları. Sizlere bu yazımızda bir kullanıcımızın isteği üzerine bir konu hazırlayacağım. Bu yazımızda DVD ve CD’yi bölümler haline getirmeyi anlatacağım.

Diyelimki bir DVD oyununuz veya fliminiz va veya Windows 10 ISO dosyasını DVD’ye çekip partlar halinde yapmak istiyorsunuz. Bunları yapabilmeniz için aşağıda ki yazılım size yardımcı olacaktır.
Alcohol120_indir-699x336.png


İlk önce aşağıdaki linkleten Alcohol 120%‘yi indirin ve bilgisayarınıza kurun.
Alcohol 120% İndir
Yazılımı kurduktan sonra bölmek istediğiniz DVD’yi DVD-ROM‘a takın (veya imageyi sanal cd-romla açın).
Alcohol 120% programını çalıştırın ve “Kalıp yapma yardımcısı” seçeneğine tıklayın.

Daha sonra açılan bölümün üst köşesinde ki “CD/DVD aygıtı” yazan bölümden geçerli sürücüyü seçin. Kalıbın yerini seçin. Ve daha sonra okuma seçeneklerine tıklayın ve köşede “ASLA PARÇALAMA” yazan bölümden bölmek istediğimiz boyutu seçin.

Daha sonra kalıbı kopyalayacağımız dizini seçin bir ad belirleyin ve “Başlat” butonunu tıklayın.

Bundan sonra işleminiz tamamlanmıştır. Kolay gelsin.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst