gittigidiyor

Riot Games'den Teamfight Tactics Rising Legends

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Riot Games, takım kurma üstüne kurulu PvP strateji oyunu Teamfight Tactics için Teamfight Tactics Rising Legends: Gizmos and Gadgets adında yeni bir rekabetçi etkinliği duyurdu.


2021’in kasım ayından 2022’nin mart ayına kadar sürecek ve GGTech Entertainment tarafından yürütülecek bu turnuvada, EMEA bölgesinden oyuncular 43.000 € değerindeki ödül havuzundan paylarını almak için mücadele edecek.


Yeni Cihazlar ve Buluşlar seti üstüne kurulu olan bu yarışmada, oyuncular oyun içindeki dereceli karşılaşmalarda ya da Golden Spatula Cup turnuvalarında puan toplayarak EMEA Finalleri’ne kalmaya çalışacak. Ayrıca düzenlenen yerel turnuvaların neticesinde, yerel ve ülke bazlı bir etkinlik olan TFT Rising Legends Superbrawl gerçekleşecek. Tüm etkinlik boyunca 32 oyuncu bölge finallerine yükselecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst