gittigidiyor

Riot'un Arcane animasyonu Emmy ödülü kazandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Netflix'in League of Legends tabanlı animasyon dizisi Arcane, Üstün Animasyon Programı dalında Emmy kazanarak bu kategoride kazanan ilk yayın dizisi oldu. League of Legends oyuncularının en sevdiği yapımlar arasında olan Arcane oyun severler tarafından da ilgiyle karşılandı.

Arcane'in yaratıcılarından Christian Linke, "Video oyunlarından gelip Emmy kazanmaya kadar ilerlememiz bizim için çok önemli. Dünyanın karakterlerimizi ve hikayelerimizi kucakladığını görmek inanılmazdı" ifadelerini kullandı.
Dizide Ella Purnell (Jinx), Hailee Steinfeld (Vi) ve Katie Leung (Caitlyn) rol alıyor. Geçen kış Netflix yapımın ikinci sezonunu yayınlayacağını duyurdu. İlk sezon, Netflix'in ilk 10 listesinde ilk haftasında yaklaşık 34,2 milyon izlenme saati aldı. Yapım izlenme konusunda rekor kırdı ve oyunun hayranları tarafından da ilgiyle karşılandı. Ayrıca hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden çok olumlu eleştiriler aldı. Riot Games, Arcane animasyon stüdyosu Fortiche ile zaten yakın bir şekilde çalışmıştı, ancak Mart ayının başlarında önemli, bir hisse de satın aldı. Şirketler 2013'te Jinx'i League of Legends'a tanıtmak için birlikte çalıştılar ve Arcane'in yanı sıra "diğer duyurulacak" projelerde güçlerini birleştirmeyi planlıyorlar. Yapım Emmy ödülü alarak şimdi kendi sektöründe ödül alan ilk animasyon olarak ortaya çıktı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst