gittigidiyor

Rival Gears Racing apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1488482106_rival-gears-racing.jpg

Rival Gears Racing apk indir
Rival gears racing harika bir araba yarışı oyunu. Klasik araba yarışlarından sıkılmış ve araba yarışı oyunları tutkunlarının kesinlikle oynaması gereken bir oyun. Bu oyun diğer yarış oyunlarından kendini özdeşleştirmiş bir oyundur. Oyunun çevrim içi oynanıyor olması ve oyunda gerçek oyunculara karşı rekabet olması da oyunun benzerlerinden farklı bir oyun olmasını destekler yönde bir geliştirme olmuş. Oyun kısa sürede birçok kullanıcın dikkatini çekmeyi başarmıştır.

İlerlemelerinizi gönül rahatlığıyla kaydedebilirsiniz yani oyunu silip tekrar yüklediğiniz de kaldığınız yerden hiç bir şey kaybetmemiş şekilde oyuna devam edebilirsiniz. Bu oyun mobil bir uygulamadır, tablet ve akıllı cep telefonlarının uygulama marketlerinden ya da rival gears racing apk indir web tarayıcınız üzerinden rahatlıkla indirebilirsiniz. Apk dosyasını indirdikten sonra dosya yöneticisinden oyunu kurmanız yeterli olacaktır. Akıllı cep telefonu ve ya tablet kullanmıyorsanız bilgisayarınıza mobil uygulamaları çalıştırabileceğiniz bir uygulama kurarak da bu oyunu oynayabilir, eğlencenin ve rekabetin tadını çıkarabilirsiniz. Eğer her şey artık hazırsa rekabet dolu yarışlara başlamanın vakti geldi demektir. İyi eğlenceler.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[29,96 Mb]
Rival-Gears-Racing.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst