gittigidiyor

Rockstar, GTA Trilogy sahiplerine ücretsiz oyun hediye ediyor....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Rockstar Games, GTA Trilogy Definitive Edition'un ciddi bir şekilde çuvallamasından sonra, oyunu Rockstar Launcher'dan satın alan veya 5 Ocak 2022'ye kadar satın alacak olan herkese, yedi farklı Rockstar ürününden bir tanesini ücretsiz bir şekilde elde etme seçeneği sunuyor.

Rockstar, GTA Trilogy sahiplerine ücretsiz oyun hediye ediyor
Grand Theft Auto V: Premium Edition, Grand Theft Auto IV: Complete Edition, Max payne 3, LA Noire, Bully: Scholarship Edition, GTA Online için A Great White Shark Cash Card veya Red Dead Online için 55 altın külçesi seçeneklerinden bir tane seçim hakkı tanıyan Rockstar Games, oyunculara kendisini affettirmeye niyetli gibi gözüküyor.

Rockstar, GTA Trilogy sahiplerine ücretsiz oyun hediye ediyor
Bahsedilen kampanyanın sadece Rockstar Launcher ile sınırlı bir şekilde düzenlenmekte olduğunun da bir kez daha altını çizelim. An itibariyle birçok indirime de ev sahipliği yapmakta olan mağaza, 2021 yılının en nefret edilen oyunlarından bir tanesi olan GTA Trilogy Definitive Edition'un piyasaya sürülmesi ile birlikte çökmüş, ve 36 saatten daha uzun bir süre boyunca hiçbir şekilde erişilememişti. 2021'in en kötüleri olmak konusunda eFootball 2022 ve Battlefield 2042'nin yanında kendisine önemli bir yer ayıran GTA Trilogy Definitive Edition, uzun bir süre bu kötü ününden kurtulamayacak gibi gözüküyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst