gittigidiyor

[ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa



Samsung Galaxy S4 Mini cihazı Lollipop güncellemesini almayacaktır.
Kurulum
Not 1: Yükleyebilmek için Stock KitKat 4.4.2 romunu kullanmanız gerekmektedir. Başka bir custom rom kullanıyorsanız Stock KitKat 4.4.2 romunu indirip yükledikten sonra aşağıdan devam ediniz.
Not 2: Stock romu yükledikten sonra custom recovery yüklemeniz gerekmektedir. Custom recovery dosyasını indirip yükleyebilirsiniz.


  • Rom dosyasını indirin.
  • İndirdiğiniz .zip dosyasını hafıza kartına kopyalayın.
  • Cihazı Recovery Mode’da başlatın.
  • Ses tuşlarıyla “wipe data/factory reset” seçeneğine gelip güç tuşuyla seçin ve açılan ekranda “Yes” seçeneğine gelip yine güç tuşuyla seçin ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. İşlem tamamlanınca geri gidin.
  • Ses tuşlarıyla “wipe cache partition” seçeneğine gelip güç tuşuyla seçin ve açılan ekranda “Yes” seçeneğine gelip yine güç tuşuyla seçin ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. İşlem tamamlanınca geri gidin.
  • “Install zip from SDCard1” seçeneği ile .zip dosyasını yükleyin.
  • Tamamlanınca cihazı yeniden başlatın.

Not: GT-I9192 ve GT-I9195 kullanıcıları yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra aşağıdan kendi modelleri için uygun olan .zip dosyasını custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile ayrıca yüklemeleri gerekmektedir. GT-I9190 kullanıcıları için ek bir işlem yapmaya gerek yok.
GT-I9192 için buradan
GT-I9195 için buradan

Ek Düzeltmeler
Menü Tuşu: Menü tuşunu eski haline getirmek isteyenler dosyanın içeriside yer alan .zip dosyasını custom recovery ile yükleyebilirler.
Ses Kalitesi: Sesin çok yüksek olduğundan şikayetçi olanlardosyayı custom recovery ile yükleyebilirler.
S5 Klavyesi: Samsung Galaxy S5 klavyesini isteyen arkadaşlarımız dosyayı custom recovery ile yükleyebilirler.
Roma Ait Ekran Görüntüleri
[Not a valid template]
Bazı Düzeltmeler
Aşağıda yer alan ekran görüntülerindeki gibi bir görünüme sahip olmak istiyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .zip dosyayı custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile yüklebilirsiniz.
[Not a valid template]
Ultra Güç Koruma Modu ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .apk uzantılı dosyaları yüklemeniz yeterli.

Ses Kaydedici uygulamasını yüklemek istiyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .apk uzantılı dosyayı yükleyebilirsiniz.

S6 görünümlü hava durumu uygulamasını yüklemek istiyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .zip dosyayı custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile yüklebilirsiniz.

sCloud uygulamasını istiyorsanız arşiv dosyasının içerisindeki .zip dosyasını custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile yüklebilirsiniz.

TeleService görünümünü düzeltmek istiyorsanız uygulamasını indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .zip dosyasını custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile yüklebilirsiniz.

Arayüzde biraz değişiklik isteyenler için arşiv dosyasının içerisindeki .zip dosyasını custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile yüklebilirsiniz.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst