gittigidiyor

[ROM] Root Explorer Apk İndir – 4.0 Full Türkçe

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Root Explorer Apk indir


Root Explorer v4.0
Root Explorer, Android işletim sistemi için geliştirilmiş bir dosya yöneticisi uygulamasıdır. Android’in standart dosya yöneticisini beğenmeyen kullanıcılar için kullanılması ideal bir uygulamadır.

Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de Root edilmiş cihazlar için sistem dosyaları üzerinde düzenlemeler yapılmasına izin vermesidir. Görünüm menüsünden hangi tür dosyaların görüntüleneceğini belirleyebilir, sıkıştırılmış dosyaların nasıl açılacağını ve kök dizinin hangi klasör olacağına karar verebileceğiniz pek çok ayar bulunmaktadır. Gelişmiş arama fonksiyonu ile bulmak istediğiniz dosya ve klasörleri saniyeler içinde kolayca bulabilirsiniz. Uygulamaların dosyalarına ulaşarak, çeşitli değişiklikler yapabiliyorsunuz. Ayrıca dosyalarınızı sıkıştırılmış arşiv dosyalarına dönüştürebilir, .zip veya .tar arşiv dosyalarını ayıklayabilirsiniz.

Uygulamanın genel özelliklerine değinecek olursak;

Çoklu dosya seçimi,
Dosyaları .zip veya .tar arşivine dönüştürme ve ayıklama,
Gelişmiş arama bölümü,
Google Drive, Box, Dropbox gibi bulut depolama servislerine erişim,
SQLite veritabanı görüntüleyicisi,
Metin editörü,
Dosya paylaşma (e-posta, bluetooth)
Yer imleri,
Tema değiştirebilme,
XML Görüntüleyici

Root Explorer uygulaması Google Play üzerinde ücretli olarak sunulmaktadır. Hemen aşağıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




görüntü




bilgi
adý
Root Explorer
sürümü
4.0
boyut 3M
dil Türkçe
indirme linkleri


- Material Design +2.3 +3.0



Root Explorer Apk indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst