gittigidiyor

[ROM] THOR S7 Style Rom v1.5 (Galaxy S4)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Root-Android.jpg


THOR-S7-Style-Port-.png


Samsung’un Galaxy Note 4, Note 5, S6, S7 ve Note 7 UX cihazlarının özelliklerini taşıyan THOR S7 Style Rom’u cihazınıza yükleyin.
Burada paylaşılan rom sadece Samsung Galaxy S4 GT-I9505 modeli içindir. Lütfen başka bir modele yüklemeye çalışmayın.


YASAL UYARI:
Sitemizin sahipleri, yöneticileri ve yazarları sitemizdeki içeriklerde anlatılanların uygulanmasıyla ilgili donanımsal ve yazılımsal sorunlar oluşması, veri kaybı yaşanması dahil olmak üzere tüm maddi ve manevi zararlarla ilgili hiç bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Root-Android.jpg


Rom Dosyalar

ROM Dosyanızı Şimdi Açın!

ROM dosyasını buradan indirin,


Root-Android.jpg



Kurulum



  • Rom dosyalarını hafıza kartınıza kopyalayın.
  • Cihazınızı Recovery Mode ile başlatın.
  • Rom dosyasını yükleyin.
  • Yükleme işlemini tamamlanınca Reboot seçeneğinin işaretini kaldırın.
  • Recovery Mode ekranına gelince yama dosyasını yükleyin.
  • Açılış Ekranında Son Kullanıcı Lisans Anlaşması’nın altında “Diagnostic Data” veri teşhisi seçeneğinin işaretini kaldırın.

THOR S7 Style Rom Yeni Sürümleri

Sitemizde paylaştığımız custom romların zaman zaman yeni sürümleri yayınlanmaktadır. Bu romlara ait konularımızı güncellemekte biraz gecikebiliyoruz. Dolayısıyla THOR S7 Style Rom’un orijinal konusuna ulaşmak isterseniz bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Root-Android.jpg

Ekran Görüntüleri


Root-Android.jpg
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst