gittigidiyor

[ROM] Xposed Framework Nasıl Kaldırılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android_Platorm.jpg


Android cihazınızdan Xposed Framework’ü kaldırmak mı istiyorsunuz? Bu konuda nasıl yapacağınızı anlatıyoruz.

Eğer siz de cebinizdeki Android’inizi özelleştirmekten hoşlanıyorsanız cihazınızı root edip çeşitli custom romlar yüklemiş ya da Xposed Framework ile birçok modülü deneyimlemişsinizdir. Tüm bunları Android ekosisteminin özgürlükleri arasında sıralayabiliriz. Ancak bu tür özelleştirmelerden her zaman beklediğimiz sonuçları alamayız. Örneğin yüklediğiniz herhangi bir Xposed modülü cihazınızda farlı hatalara neden olabilir. Bu durumda ilgili modülü Xposed Installer uygulamasından devre dışı bırakabilirsiniz.

Peki cihaz açılmıyorsa? Ya da Xposed ile ilgili endişeleriniz vardır. Hiç farketmez! Böyle bir durumla karşılaştığınızda ise Xposed Framework’ü cihazınızdan tamamen kaldırmanız gerekiyor.
Xposed Framework Nasıl Kaldırılır?

Öncelikle bu işlemi yapabilmek için cihazınızda herhangi bir custom recovery (TWRP,CWM ya da Philz) kurulu olması gerekiyor. Custom recovery kurulumu için sitemizdeki ilgili konulara bakabilirsiniz.
Gerekli Dosya



Xposed Uninstaller aracını cihazınızın işlemci yapısına (arm, arm64 ya da x86) göre indirin. Cihazınızdaki işlemci yapısını öğrenmek için Karnel Adiutor uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra sol üst kısımdan açılır menüye ulaşın. “Cihaz” başlıklı menüden işlemci yapısını öğrenebilirsiniz.


  • İndirmiş olduğunuz dosyayı cihaz hafızasına veya hafıza kartınıza kopyalayın.
  • Cihazınızı recovery mode’a alın.
  • Install” bölümünden kopyalamış olduğunuz xposed-uninstaller-xx.zip dosyasını yükleyin.
  • Cihazınızı yeniden başlatın.

Tüm işlemler bu kadar. Artık cihazınızda Xposed Framework veya herhangi bir Xposed modülü çalışmayacaktır.

DownloadQR-Code
Kernel Adiutor (ROOT)
Developer: Willi Ye
Price: Free



Android_Platorm.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst