gittigidiyor

Ronaldinho'da son viraj

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2711215.jpg

Beşiktaş’ta 6 aydır gündemin en önemli maddesi olan Ronaldinho’nun transferinde dün gelişmeler yaşandı. Oyuncunun menaceri de olan abisi Roberto Assis’le 2013’ün son günü yapılan görüşmelerden sonra, dün de Sambacı’nın Türkiye temsilcisi Ayhan Yeşilbaş’ın katılımıyla taraflar arasında yeni bir toplantı gerçekleşti. Ahmet Nur Çebi dışında Başkan Fikret Orman’ın da bu transfer çalışması için ilk kez yer aldığı görüşmede Ronaldinho’nun Kartal olmasının önündeki tüm pürüzler masaya yatırıldı. Assis’in kaldığı İstanbul Swiss Otel’de yapılan ve oldukça sıcak bir ortamda geçtiği öğrenilen görüşmede Ronaldinho’nun istediği 2 milyon Euro imza parası dışında transferin önündeki tüm engellerin kalktığı öğrenildi.

Sponsor aranıyor

Atletico Mineiro ile kontratı sona eren yıldız futbolcunun imza parasıyla birlikte maliyetinin 6 milyon Euro’yu bulacak olması üzerine de Başkan Orman Sambacı’nın menacerlerinden zaman istedi. “Bu transfer için tüm fedakarlığı yapacağız ama bize düşünmek için zaman verin” diyen Orman sponsor arayışı içine girdi. Geçtiğimiz hafta KOÇ Grubu ile yapılan anlaşmadan gelecek olan nakit akışının maaş ödemelerine aktaracak Beşiktaş Türkiye’nin önemli holding sahipleriyle de görüşmeler yapıyor. Beşiktaşlı olan Hüseyin Özyeğin, Tuncay Özilhan ve Ömer Sabancı gibi işadamlarının kapısının çalındığı ve masaya oturulduğu kulislerde konuşuluyor.

Orhan Yıldırım

Akşam yemekte buluştular

Gündüz saatlerinde yapılan görüşmenin ardından, taraflar bu kez akşam yemeğinde bir araya geldi. Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da gerçekleşen yemeğe, Beşiktaş yönetimini temsilen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetici Deniz Atalay katıldı. Roberto Assis’in yanı sıra, Türk menacer Ayhan Yeşilbaş da yemekte hazır bulundu. Tarafların bugün tekrar masaya oturmak üzere sözleşerek, masadan kalktıkları öğrenildi.

Güney Amerika’nın en iyisi

Ronaldinho Uruguay’ın El Pais gazetesi tarafından Güney Amerika’da 2013 yılının futbolcusu seçildi. El Pais okuyucuları tarafından daha önce de bu ödüle layık görülen Ronaldinho, Barcelona’da oynadığı dönemde Güney Amerika’da “Avrupa’nın Kralı” ödülüne layık görülmüştü. Bu sene Atletico Minerio’da gösterdiği performans ile bu ödüle layık görülen Ronaldinho, Neymar ve Maxi Rodriguez’i geçmeyi başardı.

Bu nasıl tatil!


Görüşmenin yapıldığı Swiss Otel’den çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Roberto Assis, ilginç ifadeler kullandı. 2013’ün son günü İstanbul’a gelen, Beşiktaş kulübüne giden Assis, buna rağmen İstanbul’a sadece tatil için geldiğini belirtti. Beşiktaş’ın çok büyük bir kulüp olduğunu da sözlerine ekleyen. Assis, Ronaldinho ile ilgili sorulan soruları ise yanıtsız bırakırken akıllara da “Bu nasıl tatil” sorusunu bırakarak otelin önünden ayrıldı.

Brezilya basını olumsuz


Brezilya basını Ronaldinho ile ilgili şok bir iddia ortaya attı. Gremio kulübünün büyük ölçüde Galatasaray’la anlaşan Alex Telles’ten gelecek olan parayla Roni’yi renklerine bağlayacağını ve taraftarlarını mutlu edeceğini iddia etti. Ronaldinho’nun Beşiktaş’a transfer olmaya sıcak bakmadığına da işaret eden gazeteler, bu futbolcunun Siyah-Beyazlı kulüp ile anlaşma olasılığının %50 nin altında olduğunu belirttiler.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst