gittigidiyor

Root ile Çalışan En İyi Android Uygulamaları

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=3]Root gereksinimine ihtiyaç duyan, ancak bu ihtiyaç karşısında kullanıcıya ekstra özellikler sunan en iyi Android uygulamalarını bir araya getirdik. İşte en iyi Root ile çalışan Android uygulamaları.[/h]03.03.2016 / 13:00
android.jpg
Açık kaynaklı olmasının vermiş olduğu avantajları kullanıcısına yansıtan mobil işletim sistemi Android, kişiselleştirme konusunda rakiplerine göre açık ara önde yer alıyor.
Google Play veya dışarıdan yüklenen 3. Parti uygulamalar ile kişiselleştirmeye imkan sağlayan Android, sistemde modifikasyon işlemine Root yetkisi olmadan izin vermiyor.
Sistem dosyalarına erişim yetkisi verilmiş yani kısaca Root yetkisine sahipAndroid cihazlarda, kullanıcılar sisteme direkt müdahale edebiliyor.
[h=2]Root ne işe yarıyor?[/h]Root sayesinde; sistem servisleri ve başlangıç uygulamaları kapatılabiliyor, uyutulabiliyor, reklamlar engellenebiliyor, telefon hafızasındaki uygulamalar microSD karta taşınabiliyor ve ROM yüklenebiliyor.
Biz de bu haberimizde Root yetkisine sahip Android cihazlarda kullanabileceğiniz en iyi uygulamaları bir araya getirdik.
Root ile Çalışan En İyi Android Uygulamaları için tıklayınRoot gereksinimine ihtiyaç duyan, ancak bu ihtiyaç karşısında kullanıcıya ekstra özellikler sunan...



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst