gittigidiyor

Rota Elderson'a döndü

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
66
Konum
kocaeli
fft104mm2498694.jpg

Başkan Fikret Orman, Bütnner’in transferi konusunda yaptığı açıklamada, “UEFA’da yola devam edemediğimiz için 10 milyon Euro’luk maddi kaybımız var. Transferde bütçemizi biraz aştık. Bu nedenle transferde daha dikkatli hareket etmek durumundayız” dedi. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş’ın, Braga’da oynayan Elderson’a yöneldiği, transferin bitme aşamasına geldiği kaydedildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst