gittigidiyor

Rotana Paket Türksat'ta

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Rotana Cinema
Rotana Comedy
Rotana Classic
Rotana Khalijiah
Rotana Drama
Rotana Music
LBC
Ressala

12642 V 30000 Frekanstan Kanallar yayında...kanallar şu an Şifresiz....
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Rotana'ların hepsi, özellikle Rotana Clip de gelmeli. En güzel kanalı o zaten.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
"Rotana Medya Grubu , Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Lübnan ve Mısır'da ofisleri bulunan Orta Doğu'nun en büyük eğlence şirketidir. Suudi prens Al-Waleed bin Talal'a aittir. Büyük pan-Arap medya holdingi, bir film yapım şirketi (Rotana Studios), ücretsiz TV istasyonları (Rotana TV), radyo istasyonları (Rotana Radio), bir müzik yayıncılık şirketi (Rotana Records) ve diğer işletmeleri içeriyor. Şirket, Arap dünyasının en zengin film kütüphanesine sahiptir (%80'i Rotana Stüdyolarında yaratılmıştır). Arşivi Mısır ve Arap film prömiyerlerinin yanı sıra klasik ve çağdaş sinemadır.

Açık dağıtımın Türkiye ve genel olarak Avrupa için ne kadar süreceği konusunda bir bilgi yok, ancak daha uzun bir FTA dönemine bırakmak yayıncı için hoş bir sürpriz olur.

Aşağıda yazdigim 4 kanalı bu medyanin en sağlam kanallarıdır.

ROTANA HD+ (S.Arabistan genel içerikli kanal)

ROTANA AFLAM HD+(S.Arabistan film kanalı)

ROTANA M HD+ (S.Arabistan müzik kanalı)

ROTANA KIDS HD (S.Arabistan çoçuk kanalı)

Bu 4 kanal uyduda sadece bu uyduda yayın yapiyor"



Alıntıdır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst