gittigidiyor

Rowell 16000 fhd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KONAK35

Aktif Üye
Rowell 16000 fhd uydular arası geçişlerde kitlenme sorunu var. Ayrıca astra uydusunda bazı kanallarda kırılmalar var sürekli. Yardım istiyorum arkadaşlar.şimdiden teşekkürler.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
cihazı resetleyip yazılım yükleyin yükleme işlemi bittikten sonra tekrar resetleyin
düzelmesi lazım .

KONAK35

Aktif Üye
Rowell 16000 fhd hk.

Sayın digimy,resetlemekten kastınız fabrika ayarları ise onu geçen hafta yaptım.ve maalesef sorunlarımı devam ediyor.resetlemek başka bir işlem gerektiriyorsa yardımınızı rica ediyorum.teşekkürler.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
fabrika ayarları, cihaza güncel yazılım yükleyerek sorunu çözebilirsiniz cihazda kitlenme gibi bir sorun yok...

KONAK35

Aktif Üye
Rowell 16000 fhd hk.

Sayın digimy çok teşekkür ederim ilginize.benim her türlü soruma ve sorunlarıma sabırla cevap verdiniz.ama inanın astra uydusunda alman paketleri (sky,sportdigital.sport hd vs.) kırılmalar var.fransız ve ispanyol paketlerinde problem yok. Ayrıca uydu geçişlerinde receiver kitleniyor.1,60 yazılımı yükleme öncesi ve sonrası talimatlara uygun resetleyerek yükledim.hiç bir problem yok yüklemede.rica ediyorum başka bir alternatif.saygılar.

KONAK35

Aktif Üye
Sevgili ustamız headend 1.60 yazılım ile birlikte bahsetmiş olduğum sorunların biteceğini söylemişti ve beni heyecanlandırmıştı.ama maalesef olmadı cihazımız güzel ama bu 2 problem heyecanımı maalesef soğutuyor.iyi akşamlar.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
astra uydusu sinyali çok düşük olduğundan dolayı bulunduğum ilçede malesef çekmiyor,
bu durumda uydu olmadığı içinde bir çalışma yapamıyorum geriye headend usta kalıyor konuyu mutlaka okuyordur görür bi yorum yazar
ama inanınki türksatta hotbirtte sırıuste sıkıntı yok ayrıca yazılımda stabil çalışıyor...
kolay gelsin saygılar.

basaran48300

Aktif Üye
yardım

rovell 16000 bendede var bazejn ızlerken sıfrelı kanal dıyor 30 40 sanıye sonra duzelıyor..server yenı aldım ama oda aynı 15 dakıka calısıyor sorun yok..sonra sıfrelı kanal deyıp kalıyor cıhaz ya klanal degıstıreceksın yada 15 sanıye bekleyeceksın ne olur yardım caresı nedır

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
rovell 16000 bendede var bazejn ızlerken sıfrelı kanal dıyor 30 40 sanıye sonra duzelıyor..server yenı aldım ama oda aynı 15 dakıka calısıyor sorun yok..sonra sıfrelı kanal deyıp kalıyor cıhaz ya klanal degıstıreceksın yada 15 sanıye bekleyeceksın ne olur yardım caresı nedır
sorun cihaz kaynaklı değil server kaynaklı kaliteli server kullanırsanız sıkıntı olmaz...

headend

Aktif Üye
Sevgili ustamız headend 1.60 yazılım ile birlikte bahsetmiş olduğum sorunların biteceğini söylemişti ve beni heyecanlandırmıştı.ama maalesef olmadı cihazımız güzel ama bu 2 problem heyecanımı maalesef soğutuyor.iyi akşamlar.

KONAK35 Nickli Üyeden Alıntı
Rowell 16000 fhd uydular arası geçişlerde kitlenme sorunu var. Ayrıca astra uydusunda bazı kanallarda kırılmalar var sürekli. Yardım istiyorum arkadaşlar.şimdiden teşekkürler.
KONAK35 Nickli Üyeden Alıntı
bahsetmiş oldugunuz sorunlar 1.65 yazılımında ortadan kalkmıştır ..

joe0710

Aktif Üye
bu ve bunun gibi cihazlarda mutlak süretle aldın serverin versiyonu cccam 2.0.11 olmalı yani server aldın kişinin paylaşım versiyonundan kaynaklanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.