gittigidiyor

Rowell rvl-16000 ?

sametcoskun65

Aktif Üye
ArkadaŞlar kusura bakmayin pek bİr bİlgİm yok
bende rowell rvl-16000 full hd cİhazi mevcut
bu cİhaz bİr dreambox mi deĞİlmİ ?
Lan gİrİŞİ mevcut ve İnternet ÇikiŞi saĞliyor
bu cİhazla tÜrk Şİfrelİ kanallari (lİg tv-d.smart-tİvİbu)İzlenme İhtİmalİ varmidir ?
Bu konuda yardiminiza İhtİyacim var
yenİ cİhazlar bÜtceme fazla
İyİ ÇaliŞmalar bol kazanÇlar

Son düzenleme:
T

tolginyom

Guest
Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Illegal paylaşım yasaktır

TOLGA ÜLGEN

sametcoskun65

Aktif Üye
DİKKAT !!! beinspor,d-smart.tvbu gibi yerli platform illegal konuları ve paylaşımları kurallara aykırıdır kesinlikle paylaşıma musade edilmemelidir

uyarın için teşekkürler. ama ben elimdeki cihazla sorduğum soruyu gerçekleştirebilirmiyim diye sordum yani forum kurallarına aykırı olduğunu düşünmüyorum.yani demek istediğim bu elimdeki cihazla bunu yapabiliyormuyum ?
bu soruya bu forumda cevap verilmeyecekse bu forumdaki amaç nedir bunuda yazarsan sevinirim...
hayırlı akşamlar.

lig tv veya tivibu fark etmiyor bu yayınları izlemen istiyorsan üye olursun ok forumda sitemkar bir dille dile getirmen yersiz yazarsın ve gerekli cevabı alırsın
cihazın özeliklerine gelince o konuda yabancı yayınlar var yerli yayınlar yok

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.