gittigidiyor

Rowell uydu alıcıda TRT HD kanalı ayarlama

ahbab

Aktif Üye
Arkadaşlar Trt Hd ve Trt 1 Hd kanallarını frekans değerlerini yazıyorum ama bir türlü bulmuyor. Ayrıca bir de 8PKS diye bir bigli var frekans değerlerinin yanında ama menüde böyle bir bölüm bulamadım ben . bu konuda bir bilgisi olan varmı acaba?Trd hd ve Trt 1 hd kanalarını ayarlayabilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

kozbag

Aktif Üye
Menu gel,kurulumdan türksatı seç,sağtuş ile tp ayarlarına gel, ayarları TP de görülen rakamın üstüne tıkla tpler gelecek, tam hatırlamıyorum ama TRT HD 11042 V 6400 3/4 seç seyredebilrsin TRT1 11045 biliyorum denersin

kozbag

Aktif Üye
trt 1 HD 11041 V 8400 3/4 yukardaki ayarlar gibi ayarla

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.