gittigidiyor

RTÜK Chat kanallarının yayınını durdurdu

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
30
Konum
merkez-
[HIDE]Yapılan görüşmeler sonucunda, ayrıntıları yukarıda izah olunduğu üzere; Radyo ve Televizyon Üst Kurulundan alınmış yayın lisansı bulunmayan, Yayın Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmelik’in 12 nci Maddesinin birinci fıkrasının (f) bendine ve 6112 sayılı Kanun’un 10 uncu maddesinin ikinci fıkrasına aykırı yayın yapması nedeni ile iletimi uygun görülmeyen X logosuyla yayın yapmakta olan Kuruluş’un, 6112 sayılı Kanun’un 29 uncu maddesinin üçüncü fıkrasındaki; “Platform ve altyapı işletmecileri, Üst Kuruldan yayın lisansı almayan veya yayın lisansı iptal edilen medya hizmet sağlayıcılar ile Türkiye Cumhuriyetinin taraf olduğu uluslararası antlaşmalar ve bu Kanun hükümlerine aykırı yayın yaptığı Üst Kurulca tespit edilen bir başka ülkenin yargı yetkisi altındaki medya hizmet sağlayıcılarının yayın hizmetlerinin iletimini, Üst Kurul kararının tebliğini müteakiben durdurur. Tebliğe rağmen yayın hizmetlerinin iletimini durdurmayan işletmecinin yayın iletim yetkisi iptal edilir ve bu durum Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna bildirilir.” hükmü gereği TÜRKSAT’taki iletiminin durdurulmasına ve iletimine devam etmesi halinde ilgili alt yapı işletmecisi hakkında 6112 sayılı Kanuna göre işlem yapılmasına, Üst Kurul Üyeleri Hülya ALP ve Süleyman DEMİRKAN’ın karşı oylarıyla, oy çokluğu ile karar verilmiştir.
RTÜK ten alıntıdır
[/HIDE]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst