gittigidiyor

Ryan Donk: 'Türkiye formasını kollarımı açarak giyerim'

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
15 Ekim 2015



Kasımpaşa’nın Hollandalı kaptanı Ryan Donk, davet gelmesi halinde milli formayı kollarını açarak giyeceğini söyledi

V6LnYB.jpg


Hollanda’nın saf dışı kalmasını da değerlendiren 29 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu, “Hollanda turnuvalara sürekli katılan bir takımdı. Bu kez tecrübeli oyuncular yerine gençleri tercih ettiler. Her zaman hatalar olabilir. Hollanda da hata yaptı.Ve uzun yıllar sonra önemli bir turnuvaya katılamadılar. Köklü bir değişim gerekiyor. Türkiye için çok mutluyum. Çok sevindim. İyi bir kadrosu var ve her daim savaşmaya hazır durumdalar. Türkiye forması ile Fransa’ya gitmeyi çok isterim. Bir davet gelirse kollarımı açarak kabul ederim” dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst