gittigidiyor

Saat ile Takvim Birleşimi: Calendar Watch!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
slyde.jpg

Akıllı telefonlardaki takvim uygulaması ve özelliklerini şık tasarıma sahip bir kol saatinde birleştiren Calendar Watch, Kickstarter üzerinde bağış topluyor.


calendar-watch.png


Akıllı telefonlarımızdaki, her saate etkinlikler atayabildiğimiz özel takvimleri, şık tasarım saatte buluşturan Calendar Watch, hayatı kolaylaştırmak amacıyla geliyor.
Bir gün içerisinde takviminizde belli saatlerde yapmanız gereken aktiviteler var ve bunları tek tek sürekli kontrol etmek için telefonunuza bakmanız zaman kaybı. AyrıcaStanford bilgilerine göre multitasking yapan birinin anlık ortalama 15 IQ kaybı yaşadığı da söyleniyor.





Bunlara çözüm olan Calendar Watch, saatiniz üzerinden size takviminizdeki aktiviteleri, renk farkı ile saat aralıklarında gösteriyor. Böylece zamanı daha iyi takip edebiliyorsunuz.
FastCompany’nin en yaratıcı insanlar listesinde bulunan Japon Masashi Kawamura tarafından tasarlanan saat, paslanmaz çelik ile yapılıp, güçlendirilmiş safir cam ile dayanıklılık için üretilmiş. Beyaz, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renkte bulunan ürün, deri kayışa sahip.
calendar-watch-etkinlik.png

Calendar Watch özellikleri

Kendi uygulamasına sahip olan saat, telefonlarla sürekli bağlantılı olduğundan, zaman karışma gibi bir duruma sahip değil. Ülke dahi değiştirdiğinizde otomatik senkron ile birlikte saat hep doğru zamanı gösteriyor.
Cama iki kere tıklandığında 5 saniyeliğine 12-24 saatlik planları saat üzerinde görebiliyorsunuz. Ayrıca saat, geribildirim için 0.3 saniyelik bir titreme sağlıyor.
Üç kere tıklamada ise telefonunuzdaki takvim programı anında senkronlanıyor. Eğer bu yapılmazsa cihaz her 15 dakikada bir otomatik senkron yapıyor.
TBL13673JSB-02_6.jpg

Uçak modu da bulunan Bluetooth destekli saat, 15 dakika boyunca hiçbir hareket algılamazsa, kendisini güç koruma moduna alıyor. Takviminizdeki bir etkinlik yaklaştığında ve geldiğinde, ekran yanıp sönerek ve titreşim göndererek size haber veriyor.


calendar-watch-akilli-saat.jpg

5 ATM, yani günlük kullanıma, yüzmeye ve duşa uygun su geçirmezliğe sahip olan saat, 3.7 V, 100 mAh bataryaya sahip. Bu batarya saatin kullanım ömrünü 3 haftayaçıkarıyor.
Google Calendar, iCalendar, Outlook, Facebook Events, Yahoo!, Yandex ile uyumlu olan Calendar Watch, telefon uygulaması üzerinden tamamiyle kontrol edilebiliyor. Bu yüzden saatin üzerinde hiçbir buton bulunmuyor.
Kickstarter üzerinde 95 bin € hedefi olan Calendar Watch, şimdiden 132 bin € toplamış durumda. Ürünü satın alabilmek için yapılması gereken minimum bağış 160 €.
Calendar Watch hakkında daha fazla bilgi almak için, buraya tıklayarakKickstarter sayfasına gidebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst