gittigidiyor

Sadettin saran geri dönüyor

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Fenerbahçe'den 2007 yılında ihraç edilen Sadettin Saran, açtığı davayı kazandı ve hakkında verilen ihraç kararını iptal ettirdi.

Fenerbahçe Disiplin Kurulu, 2007 yılında Tuncer Eroğan başkanlığında toplanmış ve Rus futbolcu Vladimir Beschastnykh’in transferinde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Saran'ı kulüp üyeliğinden ihraç etmişti. Saran da bu kararı mahkemeye taşımıştı.

Hürriyet'in haberine göre, İstanbul Anadolu 16. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde bugün görülen duruşma sonucu Fenerbahçe Kulübü'nün 24.02.2007 tarihinde aldığı ihraç kararı iptal edildi.

Sadettin Saran geri dönüyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst