gittigidiyor

Safir ekranlı HTC U Ultra özellikleri!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Safir ekranlı HTC U Ultra tanıtıldı! İşte HTC U Ultra özellikleri!

HTC'nin merakla beklenen telefonu HTC U resmen tanıtıldı. İşte HTC U özellikleri ve fiyatı.


htc-u-ultra.png


HTC'nin uzun bir süredir beklenen HTC U Ultra telefonu bugün düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. HTC U Ultra özellikleri ile üst segment bir telefon olduğunu ilk başta belli ediyor. Kişisel yaşam için tasarlandığının vurgusunun yapıldığı HTC U Ultra, özelliklerinin yanında tasarımı ile de dikkat çekiyor. Peki, HTC U Ultra özellikleri neler?

HTC U Ultra özellikleri

HTC U Ultra, 5.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde 515 PPI değerinde safir ekrana ve 2 inç büyüklüğünde ikinci üst ekrana sahip. Bu üst ekranın çözünürlüğü ise 160x1040 olarak açıklandı.
Qualcomm Snapdragon 821 yonga setine, 4 GB RAM'e, 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 arka, 16megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip. 64 GB dahili hafızaya sahip olan HTC U Ultra microSD kart desteği sayesinde 2 TB'a kadar hafıza arttırımı sunuyor.



1484211737_vsavov17010613760001.jpg

3.000 mAh kapasiteli batarya ile gelen HTC U Ultra Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile geliyor.
Mavi, siyah, beyaz ve roze altın renk seçeneklerine sahip olan HTC U Ultra fiyatı 749 dolar olarak belirlendi.

HTC U Ultra yapay zeka ile geliyor

HTC, U Ultra ile yapay zeka deneyimi sunuyor. U Ultra'daki AI, alışkanlıklarınızı öğreniyor ve size gün içerisinde önerilerde bulunuyor. Örneğin; takvime lokasyonlu bir anımsatıcı eklediğinizde telefonu şarj edemeyeceğinizi düşündüğünden düşük güç moduna alma veya soğuk bir günde kalın kıyafet giymeniz konusunda önerilerde bulunuyor.



USB Type-C portunun yer aldığı telefonda 3.5mm kulaklık girişi bulunmuyor.

HTC U Ultra Teknik Özellikleri

Boyut: 162.41 x 79.79 x 3.6-7.99mm
Ağırlık: 170g
Ekran: 5.7 inç, Quad HD (2560x1440) Super LCD 5 ile Dual Display ve Gorilla Glass 5
İkinci ekran: 2.05 inç (160x1040)
İşletim sistemi ve arayüz: Android 7.0 ile HTC Sense
HTC Sense Companion: Seni zamanla tanıyarak öneriler sunan yapay zeka
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 821 64-bit, 8 çekirdekli, 2.15GHz’e kadar
Toplam Bellek: 64GB
RAM: 4GB
Genişletilebilir bellek: microSD hafıza kartı ile 2TB’a kadar genişletilebilir Flex Storage
Arka kamera: 12MP HTC UltraPixel 2 ile 1.55μm pixel
BSI sensörü
Lazer Otofokus
Faz algılamalı otofokus (PDAF)
Optik İmaj Sabitleyici (OIS)
f/1.8 diyafram açıklığı
Çift tonlu LED flaş
Ağır çekim video kaydı. 720p / 120fps
4K video kaydı ile 3D ses, Hi-Res ses kaydı
Çekim modları: Oto HDR, Panorama, Pro modu ile manuel kontroller, uzun pozlama ve RAW format desteği, Hyperlapse, Zoe fotoğraf, Video Pic, yüz algılama, sürekli çekim
Ön kamera: 16MP ve UltraPixel modu
BSI sensörü
Full HD 1080p video kaydı
Çekim modları: Canlı makyaj, Oto HDR, Otomatik Selfie, Sesli Selfie, Selfie Panorama, Video Pic
Ses: HTC USonicHTC BoomSound Hi-Fi hoparlörler, 4 mikrofon ile 3D Audio ses kaydı, Hi-Res audio stereo ses kaydı, Hi-Res audio sertifikası ve Gürültü önleme.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
HTC U Ultra: Önemli tüm yeni özellikler

HTC U Ultra hangi özelliklerle geldi? İşte HTC U Ultra'nın en yeni özellikleri!


ultra.jpg



HTC U Ultra, 2017 yılında piyasaya çıkan ilk büyük Android amiral gemisi modeli oldu.
HTC U Ultra, şaşırtıcı derecede iyi tasarlanmış bir telefon ve metal çerçeve ile ön ve arka cam tasarım, yüksek donanım ile buluşmuş. Ayrıca HTC'den uzun süredir ilk defa farklı bir telefon geldi diyebiliriz. Metal telefonların trendini ilk başlatan şirket, artık bir cam tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.
1484305556_htc-u-ultra-pdp-hero.jpg

HTC U Ultra'nın yeni ve dikkat çekici özelliklerini tam olarak anlamak için, tüm önemli yeni özelliklerini aşağıda ve sonraki sayfalarda inceleyebilirsiniz.
HTC U Ultra: Önemli tüm yeni özellikler
1. Sıvı benzeri cam kaplama
HTC U Ultra'da kullanılan cam kaplama özel bir malzemeden yapılmış. Şirket, onu 'sıvı cam' etkisi olarak nitelendiriyor. Gerçekten de çok tuhaf ama etkileyici bir şekilde akıyor. HTC U Ultra, piyasada bulunan diğer cam metal kaplama telefonlara göre biraz farklı görünüyor ve dikkat çekiyor.


2. Çift Ekran
Çift ekranlar yeni değil. LG, LG V10'da daha küçük, ikincil bir ekran sunan ilk şirket oldu ve en yeni LG V20 modelinde de bu fikri ortaya çıkardı. HTC U Ultra, cihazın hemen üzerinde yer alan bir 2 inçlik ikinci ekrana sahip.


3. Devasa
5.7-inç U Ultra, oldukça büyük ve LG V20 ve Apple iPhone 7 Plus'dan daha büyük.

4. HTC Sense CompanionHTC Sense Companion, HTC'nin Sense arayüzündeki yeni bir özellik. Basitçe söylemek gerekirse, Sense Companion, yağmur yağarken şemsiyenizi unutmamak ve diğer kullanışlı şeyler söyleyen otomatik bir asistandır.

5. HTC USonic
HTC U Ultra hakkında bir başka önemli şey daha var. HTC, cihazlarına mükemmel ses kalitesi getirme konusunda bir üne sahip. Öncelikle BoomSound iki ön hoparlörüyle popülerdi ancak, bugünlerde kulaklık yoluyla ses kalitesini artırmaya odaklanıyor. Yeni HTC USonic kulaklıkları, kulağınızın fiziksel şeklini analiz etmek ve sesinizi otomatik olarak size uyacak şekilde ince ayar yapmak için bir sonik ayar yapıyor. Peki bu ne anlama geliyor? Farklı insanlar farklı kulaklara ve çeşitli seslere duyarlılığa sahipler, bu yüzden HTC U Ultra'da düzgün işitemediğiniz sesleri çoğaltabilir ve daha dengeli bir ses kalitesi elde etmek için elinizle bir kez basabilirsiniz.

6. 3D ses yakalama, Hi-Res ses stereo kayıt
Buna ek olarak, HTC U Ultra, 4 adet daima yüksek hassasiyetli mikrofonlarla donatılmış. Bu mikrofonlar, konserlerde yüksek sesi kaydetmek için kullanılabilir ve bu da kayıtlarınızda iyi ses çıkmasını sağlar.


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
htc-u-ultra-tasarim.png


HTC U Ultra ve U Play: Resmi Görüntüler ve Renk Seçenekleri

HTC'nin duyurusunu yaptığı yeni U serisi akıllı telefonlarının tasarımları çok beğenildi. U Ultra ve U Play modelleri tanıtılan cihazların, resmi görselleri ve renk seçenekleri de beğeni kazanıyor.
HTC-U-Play91.jpg


Tayvan merkezli üretici HTC, yeni tasarım anlayışını yansıtan U serisi akıllı telefonlarını duyurdu. Yekpare metal gövdeli akıllı telefonları ile akıllarda yer eden şirket, yeni HTC U serisi akıllı telefonlarını cam tasarımları ile gün yüzüne çıkardı.
Metal telefonlar o kadar çok popüler oldu ki, isimsiz Çinli üreticilerin 200 doların altındaki telefonlarını fırçalanmış alüminyum gövdeler ile öne çıkardığı göz önüne alındığında, HTC'nin son birkaç yıl içinde benzer görünümlü amiral gemileri taşıyan tasarım diliyle, sektörde rekabet edebilmesi giderek zorlaşıyordu.
HTC U Ultra ve U Play, yapısal sağlamlığı korumak için metal çerçeve ile desteklenen cam hamburger tasarıma sahip. Ön ve arka camlar, kesintisiz bir tasarım çizgisi için metal yüzeyle birleştiği noktalarda simetrik kavislere sahip. Bu 3D cam tasarım, daha zarif bir Görünüş sağlarken, aynı zamanda elde tutuş için de daha konforlu bir kullanım imkanı sunuyor.
HTC U Ultra ve U Play, Galaxy Note 7'den sonra kullanılmayan Corning'in Gorilla Glass 5 camını ön ve arka yüzeyde kullanıyor. HTC'nin yaratıcı renk isimlerine gelince. Aşağıdaki fotoğraf galerisinde de göreceğiniz üzere Kozmetik Pembe renge Rose Gold demek gerçekten cesaret ister.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
safir-ekranli-htc-u-ultra-gelecek-ay-y23f.jpg


Safir ekranlı HTC U Ultra, gelecek ay satışa sunulacak

HTC U Ultra safir ekran ve 128GB ROM ile gelecek ay Tayvan'da satışa sunulacak.

Tayvan merkezli teknoloji devlerinden birisi HTC olurken, firma geçtiğimiz sene HTC 10 başta olmak üzere sunduğu modellerle adından söz ettirmişti. Bu seneye de hızlı giren firma, geçtiğimiz günlerde iki yeni akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkardı.
htc-u-ultrajpg1485176543.jpg

Firmanın bu yeni cihazlarından birisi HTC U Play olurken, diğer model de HTC U Ultra adı ile geldi. Play orta seviye versiyon olurken, Ultra ise üst düzey donanım özellikleri ile geldi.
Henüz her iki cihaz da satışa sunulmuş değil, ancak gelen bilgilere göre gelecek ay yani Şubat ayı ortalarında HTC, üst seviye modeli U Ultra'nın safir ekrana sahip olan ve 128GB dahili veri kapasitesi ile gelen Sapphire Edition versiyonu anavatanı Tayvan'da satışa çıkarmayı amaçlıyor.
Standart model hali hazırda Tayvan'da ön siparişe sunulmuş durumda. Bu versiyonun 64GB versiyonu TWD 23,900 ($760) ve 128GB versiyonu da TWD 28,900 ($920) fiyat etiketine sahip.
HTC U Ultra akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazda sistem belleği 4GB olarak bulunurken, dahili veri kapasitesi ise 64GB ve 128GB olarak iki farklı versiyonda gelmekte.
Yeni akıllı telefonun yonga seti ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 bulunurken, HTC U Ulta'nın arkasında OiS destekli 12MP kameraya yer verilmiş. Ayrıca ön tarafta Selfie kamerası da 16MP olarak yer alıyor. İşletim sistemi ise Google Android 7.0 Nougat olarak belirlenmiş.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
htc-u-ultrajpg1485176543.jpg


Geçen hafta HTC’nin Tayvan biriminin Facebook sayfasında, HTC’nin kullanıcılara beklenmedik bir sürpriz sunacağı mesajını içeren gizemli bir tanıtım görseli paylaşılmıştı. Birçok yayın HTC’nin geçen yılki amiral gemisi HTC 10’un takipçisi olacak yeni bir amiral gemisinin pazarlama kampanyasını başlattığını düşünürken gerçek çok daha farklı oldu.

HTC’nin “beklenmedik sürprizi” U Ultra’nın safir cam ekranlı ve 128 GB depolama kapasiteli, sınırlı sayıda piyasaya sürülecek özel bir versiyonu oldu. Aslına bakarsanız, bu gerçekten de beklenmedik bir sürpriz oldu; herkes HTC 11’i beklerken şirket zaten ilginç tasarım unsurlarına sahip olan ve yüksek fiyatıyla bir kesimin eleştirilerine maruz kalan telefonun daha da pahalı bir versiyonunu çıkarma yoluna gitti.
Android Central sitesinin belirttiğine göre, bu duyuruyla birlikte bazı bilgiler de paylaşıldı. HTC, bu yeni duyurduğu sınırlı sayıda üretim U Ultra’yı Tayvan’da, 28 bin 900 yeni Tayvan doları (yaklaşık 3440 TL) fiyat etiketiyle ön siparişe sundu. Bunun standart versiyonun fiyatına göre yaklaşık 700 TL’ye karşılık gelen bir tutarda daha yüksek olduğu söyleniyor.
Safir ekranları akıllı telefonlarda pek sık görmüyoruz. U Ultra’nın bu yeni versiyonunun ayırt edici olan ve değerini yükselten yanı da safir ekranı olmalı. Henüz standart versiyonunu Türkiye’de görmediğimiz HTC U Ultra’nın safir ekranlı versiyonunun ülkemize gelip gelmeyeceğini şu an için bilmiyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst