gittigidiyor

Sakarya'da bir patlama daha! Çok sayıda yaralı var

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
398
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........
Son Dakika Haberleri.. Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı bölgesinde bir patlama meydana geldi. Hendek'te yaşanan patlamada patlamayan havai fişekleri imha etmeye götüren kamyon bilinmeyen nedenle patladı. Patlamanın ardından bölgeye, sağlık, itfaiye, güvenlik, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi.
[FONT=pt_sansregular]Sakarya'da Taşkısığı bölgesinde havai fişek taşıyan bir kamyonda patlama geldi.

21961531.jpg


Patlamamış fişekleri taşıyan hafriyat kamyonunda ilk belirlemelere göre 6 yaralı olduğu belirtiliyor.

[/FONT]
Son Dakika Haberleri.. Sakarya'da Taşkısığı bölgesinde bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre asker ve siviller yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Ayrıntılar geliyor...
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst