gittigidiyor

Salih Dursun şimdi yandı!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
23 Şubat 2016



Hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kartla sadece Türkiye değil, dünya medyasının da gündemine oturan Salih Dursun’a gelecek ceza, TFF Hukuk Müşavirliği’nin görüşüne bağlı olacak...

VapWRR.jpg


Salih’in bu hareketi, “Sportmenliğe aykırı hareket” başlıklı 36. maddesine girerse 1 ila 3, 41. madde kapsamında değerlendirilirse 3 ila 7 maç arası bir ceza söz konusu olacak. Edinilen bilgiye göre Salih’e alt sınırdan bir ceza uygulanma ihtimali yüksek.




88. dakikadaki penaltı kararına tepki gösteren ve hakem Bitnel’e doğru koşarak göğsüne sert bir şekilde temas eden Cavanda’nın ise bu eylemi nedeniyle 2 veya 4 maç arası ceza alabileceği öğrenildi.

Disiplin Kurulu’nun maçın atmosferi ve hakem kararlarını göz önüne alması halinde cezanın alt limitten çıkabileceği vurgulandı.

Karşılaşmada ikinci sarı karttan ihraç edilen Özer Hurmacı’nın ise kural gereği otomatikman 1 maç ceza alacağı ve bordo*mavili ekibin hafta sonu Osmanlıspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyeceği kaydedildi. Özer, Torku Konyaspor ile deplasmanda yapılacak maçta takımdaki yerini alabilecek.



NOT:

36: MADDE: Sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket eden, tutum ve davranışlarıyla TFF’nin
saygınlığını zedeleyen ya da futbolun değerini düşüren,
(a) Futbolculara bir ila üç müsabakadan men cezası,

41. MADDE: (1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer
ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik
haklarına saldırıda bulunan;
(a) Futbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila
yedi müsabakadan men cezası,
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
tff kimseye saygısı yokki futbolcularında hakeme saygısı olsun

tek bu sezon değil son 3,4 sezondur türkiyede futbol oynanmıyor buda tff sayesinde
 

beydemir

Aktif Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
482
Tepkime puanı
6
Puanları
0
Yaş
66
bu yapılan olan iyi birşeymiş gibi arkasında duranlara şaşarım bu futbolcuya destek verdik. pekiiiii bu desteği gören diğer futbolcularda aynı şeyi yapmaya başladılar nolacak
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst