gittigidiyor

Şampiyonluk yasak!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Siyah-Beyazlı takımın başkanı, "Konuşmak için çok erken. Havaya girmemeliyiz. Şampiyonluktan söz etmeyi yasaklıyorum" ifadelerini kullandı




Başkan Orman, “Nereden nereye geldik. Bu iş yürek işi." dedi


xE284A.jpg



18 Şubat 2014 Salı,





Çok değil, ocak ayının sonunda lider F.Bahçe’nin 14 puan uzağında olan, zirve yarışına uzaktan bakan ‘simsiyah’ bir görüntüdeydi Beşiktaş... Ancak şubat ayıyla birlikte ‘bahar’ geldi. Erciyes, G.Antep, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarından 12 puan çıkaran Kartal’da tablo ‘bembeyaz’ bir görünüme kavuştu. Dün, G.Saray’ın Antalya deplasmanında 2 puan bırakmasıyla lider F.Bahçe’nin ardından ikinci sıraya yerleşen Siyah-Beyazlılar şampiyonluk havasına girerken, başkan Fikret Orman ‘temkini’ elden bırakmadı. HABERTÜRK’e özel açıklamalarda bulunan Orman, takıma ‘şampiyonluk’ kelimesini yasakladı.

"NEREDEN NEREYE GELDİK"
İlk olarak Bursaspor maçını değerlendiren Orman, “Önemli bir galibiyet aldık. Şu bir gerçek ki, Bursaspor maçını kaybetsek hayal kırıklığına uğrardık. Çünkü camia olarak güzel bir hava yakaladık. Bu havanın dağılmasını istemeyiz” dedi. Ardından zirve yarışına değinen Orman, “Nereden nereye geldik. Bu iş yürek işi. Ancak şunu da söylemek gerek. Henüz hiçbir şey elde etmedik. Konuşmak için çok erken. Havaya girmemeliyiz. Şampiyonluktan söz etmeyi yasaklıyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst