gittigidiyor

Samsung 2.500 TL indirim yaptı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Donanımı, 108 Megapiksel çözünürlüğündeki ve 12 Megapiksel periskop telefoto kamerasıyla ile dikkat çeken Galaxy Note20 Ultra için 2.500 TL’lik indirim fırsatı var. Esnek kullanımı ve üst seviye donanımlarıyla kullanıcısını fazlasıyla mutlu eden Galaxy Note 20 Ultra 6.9 inç büyüklüğünde ve ortasında 10 MP çözünürlüğünde özçekim kamerasının yer aldığı kavisli Infinity-O Super AMOLED ekran üzerine kurulmuş. Samsung'un amiral gemisi serisi olan Galaxy Note'un son modeli olan Samsung Galaxy Note20 Ultra, Türkiye’de üç farklı renkte satılıyor.

aa5-ybhd.jpg



Samsung Galaxy Note20 Ultra için 2.500 TL indirim yapıldı. Telefon daha önce 13.999 TL seviyesinde satılıyordu.

Telefon şu an 256 GB depolama ve resmi garanti ile 11.499 TL‘ye satılıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst