gittigidiyor

Samsung Android Odin ile Orjinal Firmware Stock Rom Yükleme Rehberi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung Android Odin ile Orjinal Firmware Stock Rom Yükleme Rehberi

+İlk Önce Bu Adrese Girelim Firmwares | SamMobile

+ Sonra üst sağ tarafta login or join yazıyor join diyelim ve kaydımızı yapalım kolay olduğu için anlatmaya gerek duymadım

+Kaydolduktan sonra verdiğim linkten firmware sayfasına gidelim

+ Köşede bir Arama Kutucuğu Var search device here yazıyor oraya Telefon Modelimizi Yazalım



+ Daha Sonra Karşımıza Firmware Listesi Çıkacak Turkey Yazanı Seçelim (benim kendi modelim galaxy y s5360 , siz kendi modeliniz için uygun olanı seçin.



+ Karşınıza Hotfile İndirme Adresi Çıkacak Oradan Dosyayı İndirin



+Bu Linkten Odin'i İndirin 3.0.7
+İndirdikten Sonra Açın .
+Hotfile sitesinden bir dosya indirmiştik onu rar arşivden çıkaralım
+Odin açınca pda diye bir seçenek var ona tıklayın ve indirdiğiniz dosyayı seçin Yüklendikten sonra Cihaz kendini yeniden başlatacak ve orjinal roma geri dönüş işlemi gerçekleşti



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst