gittigidiyor

Samsung Galaxy C9 Modeli Hazırlanıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung Galaxy C9 Modeli Hazırlanıyor[/h][h=2]Samsung Galaxy C9 ile birlikte piyasaya giriş yapmaya hazırlanan Samsung bu konuda C serisine yeni bir üye daha kazandıracak.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
samsung-galaxy-c9-modeli-hazirlaniyor.jpg
Son dönemlerde arka arkaya yaptığı tanıtımlar ile tüm dikkatleri üzerine çeken Samsung, bu konuda çıtayı biraz daha yükseltiyor. Konuyla ilgili elde edilen son bilgilerde Samsung Galaxy C9 modeli ile piyasaya giriş yapmaya hazırlanan markanın bu konuda C serisini güçlendirmek istediği ve kısa süre içerisinde cihaz için özel bir tanıtım yapacağı belirtildi.
C serisinde tercih edilen tasarımlar pek çok kişi tarafından tercih edilirken, Samsung Galaxy C9’da da yine metal bir kasanın yer alması bekleniyor.
Mayıs’ta Gelmişti!
A serisinin ardından C serisinin duyurusunu yapan Samsung, 2016’nın Mayıs ayı içerisinde C serisinin ilk üyelerini tanıtarak, seriyi başlatmıştı. Samsung Galaxy C9 ile birlikte bu konuda bir adım daha ileriye gidecek olan Samsung, böylece Samsung Galaxy C9 ile birlikte seriyi güçlendirecek.
Samsung Galaxy C9 için önemli yabancı kaynaklardan birisi olan SamMobile’de detaylı bir şekilde açıklamalar yapılırken, Samsung Galaxy C9’un tanıtımı kesin olarak aktarıldı. Aynı zamanda Samsung Galaxy C9’un SM-C9000 model numarasına sahip olduğu da belirtildi.
Samsung Galaxy C9 Özellikleri Neler?
Samsung Galaxy C9 için iddialara göre özellikler şöyle olacak;
6 inç Full HD ekran
Snapdragon işlemci
4 GB RAM
32 GB dahili depolama
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst