gittigidiyor

Samsung Galaxy J1 (2016) Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Samsung Galaxy J1 (2016) Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Piyasaya sürmüş olduğu yeni akıllı telefon modelleri ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Samsung, serilerinin amiral gemisi olma özelliği taşıyan bu modeller içerisinde kullanıcılara sunmuş olduğu uygulamalar ve eklentiler ile de oldukça beğeni toplamaya devam ediyor. Çıkan yeni modellerde kullanıcıların sık olarak kullanmış olduğu eklentilerden birisi de şüphesizdir ki, ekran görüntüsü almak oluyor. Yeni modeller ile birlikte bu eklentilerin nasıl kullanılacağına dair sorular da, son zamanlarda sık sık gündeme gelmektedir. Bu yazımızda sizlere en sık karşılaşılan sorulardan biri olan, ''Samsung Galaxy J1 2016'da ekran görüntüsü nasıl alınır?'' sorusunun cevabını detaylı bir şekilde aktaracağız.

-Tuş Kombinasyonları İle Ekran Görüntüsü Alma
Bu yöntemde, telefonunuzun ön yüzünde bulunan ana ekran tuşu ve sağ yan kısımda bulunan ekran kilitleme tuşlarına aynı anda 2 aniye kadar basmanız gerekmektedir. Eğer ki uygulamayı doğru bir şekilde gerçekleştirirseniz, ekran köşelerinden beyaz bir çerçeve belirecek ve bir deklanşör sesi duyacaksınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsüne dair bilgiyi, telefonunuzun bildirim paneli menüsü üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda aldığınız ekran görüntüsü dilediğiniz zaman kullanabilmeniz için telefonunuzun fotoğraf galerisi içerisine de kaydedilecektir.

-Swipe ( Kaydırma) Yöntemi İle Ekran Görüntüsü Alma
Bunun için öncelikle ekranı yakalamak için avuç içinizle kaydırın seçeneğinin aktif olması gerekiyorAktifleştirmek için yapmanız gereken telefonunuzun menü üzerinden ayarlar>gelişmiş özellikler>akıllı yakalama seçeneğini aktifleştirin.

Bu yöntemde ise, elinizi telefonunuzun ön kamerasını kapatacak şekilde sağdan sola olmak koşulu ile kaydırmanız gerekmektedir. Doğru yaptığınız takdirde ekran köşelerinde beyaz bir çerçeve belirecek ve deklanşör sesi duyacaksınız. Almış olduğunuz görüntüye dair bilgiyi bildirim panelinizde görebileceğiniz gibi, aldığınız görüntüyü de dilediğiniz zaman fotoğraf galeriniz içerisinde görüntüleyebilirsiniz.



Samsung Galaxy J1 2016 Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)




Samsung Galaxy J1 2016 Oyunları için TIKLAYINIZ

Samsung Galaxy J1 2016 Uygulamaları için TIKLAYINIZ

Samsung Galaxy J1 2016 Temaları için TIKLAYINIZ

Samsung Galaxy J1 2016 Antivirüs Uygulamaları için TIKLAYINIZ
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst