gittigidiyor

Samsung Galaxy J1 Mini Format Atma Resimli Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Samsung Galaxy J1 Mini Nasıl Format Atılır?
Akıllı telefon piyasası içerisindeki modelleri ile beğeni toplayan Samsung, bu modeller içerisinde sunmuş olduğu eklenti ve uygulamalar ile de hayatı kolaylaştırmaya yönelik önemli bir adım atmış oluyor. Ancak her ne kadar son teknoloji ürünü olsalar da, bütün akıllı telefonlar zaman zaman donma ya da açılmama gibi problemler ile karşılaşabilmektedir. Bu yazımızda sizlere son zamanlarda karşılaşılmakta olunan, ''Samsung Galaxy J1 Mini'ye nasıl format atılır?'' sorusunun cevabını ve sizin başınıza geldiği zaman neler yapmanız gerektiğini detaylı olarak aktaracağız.
Format atma işlemine başlamadan önce telefonunuzun şarjının %25 ve üzerinde olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

-Ayarlar Menüsü İle Format Atma
Format atma işleminden önce ilk olarak telefon içerisindeki kişisel bilgilerinizi yedeklemeniz gerekmektedir. Telefonunuzun ayarlar menüsüne girdikten sonra sırasıyla; Yedekle ve Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla > Telefonu Sıfırla > Her Şeyi Sil talimatlarını seçmeniz gerekiyor. İşlemi doğru yapmanız durumunda telefonunuz baştan başlayacak ve kişisel ayarlarınızı tanımladıktan sonra tekrar kullanıma hazır hale gelecektir.

-Donanım Tuşları İle Format Atma



Bu yöntem ise telefon ana ekran kilidi ya da şifresini hatırlayamadığınız durumlar da kullanılabilmektedir. İlk olarak telefonunuzun ses açma, ana ekran ve güç tuşlarına aynı anda 7 saniye kadar basılı tutmanız gerekiyor. Doğru yapmanız durumunda ekrana Android robotu gelecek ve Recovery (Kurtarma) ekranı açılacaktır. Ardından sırasıyla; Wipe Data/Factory Reset > Yes > Reboot System Nowtalimatlarını onaylamanız istenecektir. Seçenekler arasında ilerlemek için ses açma/kapama tuşunu, onay içinse güç tuşunu kullanabilirsiniz. İşlemi bitirmeniz durumunda telefonunuz baştan başlayacak ve kişisel bilgilerinizi tanımlamanızın ardından kullanıma hazır hale gelecektir.



Samsung Galaxy J1 Mini Format Atma (Resimli Anlatım)





 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst