gittigidiyor

Samsung Galaxy Note 5

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Ağustos ayında resmi tanıtımı gerçekleştirilen Samsung Galaxy Note 5 akıllı telefon için iki yeni renk seçeneği sunulmaya başlandı. Cihaz artık gümüş titanyum ve pembe altın renk seçenekleri ile de satın alınabilecek. Yeni ürünler firmanın anavatanı Güney Kore’de teknoloji mağazalarındaki yerini almaya hazırlanıyor.
Teknik olarak bakıldığında gümüş titanyum renk Samsung için yeni bir gelişme değil, Ağustos ayındaki etkinlikte bu rengin olduğu açıklanmıştı. Ancak pembe altın renk seçeneğinin Galaxy Note 5 için yeni bir gelişme olduğu söylenebilir.
Samsung gümüş titanyum renkli modellerin satışa sunulma tarihini açıklamış değil. Pembe altın renkli varyantlar Güney Kore’de 23 Ekim’de kullanıcılarla buluşturulacak. 32 GB kapasiteli model için 800 USD, 64 GB kapasiteli model için ise 860 USD talep ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst