gittigidiyor

Samsung Galaxy S7 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung Galaxy S7 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?[/h][h=2]Samsung tarafından piyasaya sürülen son model Samsung Galaxy S7 olurken, Samsung Galaxy S7 kullanıcılarının ekran görüntüsünü nasıl alacağı ile ilgili detaylar haberimizde.[/h]
samsung-galaxy-s7-ekran-goruntusu-alma.jpg
Samsung Galaxy S7 pek çok konuda yenilik sunarken, kullanıcıların pek çok konuda işlemlerini daha kolay bir şekilde işlem yapabilmesi mümkündür. Samsung Galaxy S7 modellerinde tuş kombinasyonları ile ekran görüntüsü alınabileceği gibi bu konuda hareket desteği de bulunmaktadır. Kişiler bu hareket desteklerini kullanarak da ekran görüntüsü alabilmektedir.
Güç Düğmesi ve Home (Ana Ekran) düğmesine kişilerin aynı anda basması ile tuş kombinasyonu ile ekran görüntüsü alınabilmektedir. Yaklaşık 2 saniye içerisinde ekran görüntüsü alınacaktır. Kişiler Galeri üzerinden erişim sağlayabileceği ekran görüntüsünü istediği şekilde kullanabilir.
2(30).png

Hareket ile ekran görüntüsü almak isteyenlerin elini düz bir şekilde telefonun üzerinden geçirmesi gerekmektedir. Bu işlemin yapılmasıyla da daha pratik bir şekilde ekran görüntüsü alınabilmektedir fakat bunun için kişilerin ayarlar bölümünde yer alan hareketler ve işaretler menüsünden ekranı yakalamak için elinizin kenarı ile kaydırın seçeneğini aktif hale getirmesi gerekmektedir. Bu seçenek aktif hale gelmezse ekran görüntüsü için el hareketi sistem tarafından tanımlanamayacaktır.
1(56).jpg

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S7'ye Radyo Özelliği Geldi[/h][h=2]İnternet kullanımının artmasıyla telefonlarda bulunan radyolara ilgi azalsa da kullanıcılar hala bu radyo kullanımını tercih edebiliyor.[/h]
galaxy-s7-ye-radyo-ozelligi-geldi.jpg
Samsung, Galaxy S7 için yayınladığı son güncellemesinde kullanıcılar için sürpriz bir özelliği kullanıma sundu. İnternet paketi olmayan ya da internet bağlantısı mümkün olmayan yerlerde müzik dinlemek isteyen kullanıcılar artık Samsung Galaxy S7 için sunulan radyo özelliği ile radyo dinleme imkânına sahip olacak. FM Radyo özelliğini güncelleme ile kullanıcılarına sunan Samsung bu konuda farklı bir karara imza atarken herhangi bir bağlantı gerekmeden radyo dinlemek artık mümkün olacak.
Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda net bilgiler verilmezken özellikle güncellemenin hangi ülkelerde alınabileceği şu an için bilinmiyor. Türkiye'deki radyo sektöründe alınan vergiler nedeniyle Galaxy S7 kullanıcılarının radyo güncellemesini alamaması büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Türkiye'deki mevcut sistemde her cihazdan yüzde 6 kadar bandrol payının ödenmesi gerekiyorken pek çok üretici Türkiye'ye yönelik yaptığı üretimlerde radyo özelliğini kapalı bir şekilde kullanıma sunuyor. Bu nedenle de Samsung tarafından yapılan son güncellemenin Türkiye'de kullanılması düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
Samsung Galaxy S7 için kullanıma sunulan son güncellemede sadece radyo özelliği bulunmazken radyo özelliğinin yanı sıra kullanıcılara performans açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı ve sunulduğu belirtildi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst