gittigidiyor

Samsung Galaxy S7 Prime Edition

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Galaxy serisi akıllı telefonları ile sektörde liderlik koltuğundan inmeyen Samsung, şimdi ise kullanıcıların karşısına Galaxy S7 ve Galaxy S7 Prime Edition modelleri ile boy göstermeye hazırlanıyor. Samsung’un üreteceği her iki model de şu ana kadar ki en güçlü akıllı telefonlar olacağı ve her iki modelde de 4K çözünürlük sunan ekranların yer alacağı bilgisi Weibo üzerinden paylaşılmasının hemen ardından Samsung, Galaxy S7 ve S7 Prime Edition modellerinde Exynos 8890 yonga setine yer vereceği bilgisi de güne damgasını vurmuş oldu. Samsung Galaxy S7 ve S7 Prime Edition ile ilgili gelecek olan tüm sızıntıları size anlık olarak aktarmaya devam edeceğiz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst