gittigidiyor

Samsung Galaxy S7

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Samsung kullanıcıları şu günlerde tek bir soru üzerinde kafa yoruyor Galaxy S7 ne zaman çıkacak? Kullanıcılar Samsung’un yeni amiral gemisinin hangi özelliklere sahip olacağını düşünürken Twitter üzerinden Samsung Galaxy S7 hakkında ilk bilgiler yayımlandı. AT&T, şu an yeni Galaxy S7’leri (SM-G930A ve -G935A modelleri) test etmeye başlamış bile. Beklentiler ise, yeni telefonların Mobile World Congress’ten 1 gün önce, 21 Şubat 2016 itibarıyla görücüye çıkması yönünde. Daha evvel gelen söylentilerde, Galaxy S7’nin Snapdragon 820 ve yeni Exynos çipsetli seçeneklerle kullanıcılara sunulacağı bildirilmişti. Bunların yanında S7 Edge ve 4K ekranlı S7 Premium modellerinin de kongre de yer alacağı söylenmekte. Bu yayımlanan bilgilerin şuan için kesinliği yok ancak ilerleyen günlerde Samsung Galaxy S7 hakkında bilgiler yayımlandıkça sizlere anlık olarak bilgi aktaracağız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst