gittigidiyor

Samsung Galaxy S8 Hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Son günlerde planlandığı tarihten önce duyurulabileceği söylentileri dolaşan Galaxy S8 için duyuru tarihi kesinleşti. Samsung Galaxy S8'i Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmaya kararlı.

galaxy-s8-1476035609.jpg
Dünya'nın her yerinden Galaxy Note 7'nin patlama haberleri gelirken, kimileri Samsung'un Galaxy Note 7 modelinden beklentilerini minimize edip, Galaxy S8'in erken tanıtılıpsatışlarının başlaması gerektiğini düşünüyor.
Son amiral gemisi Galaxy Note 7'den bu kadar çabuk vazgeçmek istemeyenSamsung, Galaxy S8 tanıtımıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.
Galaxy S8 Şubat sonunda duyurulacak

Samsung yeni Galaxy serisini her sene Barselona'da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi'nde duyuruyor. Mobil Dünya Kongresi bu sene 27 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve bugün doğrulanan bir bilgiye göreGalaxy S8planlandığı gibi Mobil Dünya Kongresi'nde duyurulacak.
samsung-galaxy-s8.jpg

Gelen bilgilerle Samsung'un Galaxy S8'i erken duyurma gibi bir planının olmadığı ve Galaxy S8'in Galaxy Unpacked 2017 etkinliğinde duyurulacağı kesinleşti. Galaxy Unpacked 2017 26 Şubat'ta gerçekleşecek.
Daha önce ortaya çıkan raporlara göre Galaxy Note 7'deki patlama sorununun sebeplerinden biri Samsung'un Note 7'yi iPhone 7'den önce çıkartmak için acele etmesi ve üretimde kimi aksaklıkların gerçekleşmesi olabilir.
Bu sebeple Samsung Galaxy S8 duyurusunu daha erkene çekerek aynı problemlerle tekrar karşılaşmak istemiyor gibi görünüyor.


samsung-galaxy-s8-ozellikler.jpg


Galaxy Note 7'nin çıkışıyla beraber üst seviye bir satış grafiği çizenSamsung, yaşanan patlama hadiseleri ve geri çağırmalardan sonra Galaxy S8 modeline odaklanacağı bilinen bir gerçek.
Galaxy Note 7 hem tasarım hem de teknik özellikler açısından oldukça başarılı bir modeldi fakat yaşanan aksilikler başarısını baltaladı. Şimdi ise akıllardaki soru şu: Galaxy S8 nasıl olacak?
Galaxy S8 nasıl olacak?

Galaxy S8'de Samsung'un ses çıkışını USB Type C'den vereceğini iletmiştik. Yani iddialara göre iPhone 7ve iPhone 7 Plus'taki gibi artık ses çıkışı için 3.5mm'lik çıkış kullanılmayacak.
3.5mm'lik jack konusundan sonra gelen bilgiler, Galaxy S8'in iPhone 7 Plus ile başka benzer özelliklerinin olacağını gösteriyor. Tabii kesinliğinin onaylanmadığını da hatırlatalım.
Home butonu kalkacak ya da fiziksel olmayacak!

Taptic Engine ile desteklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın baskıya duyarlıdijital home butonunun benzeri, Galaxy S8'de de kullanılabilir.
İddialar ikiye ayrılıyor. Tasarımsal anlamda Galaxy S6 ve S7 benzer telefonlardı. İlk iddiaya göre Samsung, Galaxy S8'de tasarımsal değişiklikler yapacak ve bunların başında da home butonun kaldırılması yer alacak.
Gelen bir diğer bilgiler ışığında birebir iPhone benzeri olmamak adına Samsung'un home butonunu kaldırabileceği de konuşuluyor. Sadece ekrandan oluşan bir ön tasarım, karşımıza Galaxy S8 ile çıkabilir.
Gear S2 ve S3 modellerindeki gibi bezel kullanılan bir güç butonu karşımıza çıkabilir. Bu iddia ise biraz düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
Diğer iddia ise Apple'ın iPhone 7'de yaptığı gibi, Galaxy S ve Note serisinde gördüğümüz fiziksel home butonu, dijital forma dönüştürülebilir.
Çift kamera

Daha önce HTC One M8 modelinde gördüğümüz, Huawei P9 ve LG G5'te de kullanılan, iPhone 7 Plus'ta da kullanılan çift kamera, Galaxy S8'de karşımıza çıkacak gibi.
Burada da iki farklı iddia karşımıza çıkıyor. Bir tanesi iki farklı lens ile diğer modellerdeki gibi kullanım. Bir diğer iddia ise tek modül iki lens gibi, hepsi bir arada yaklaşımı.
Henüz tam olarak hangisi kullanılmaya başlanacak kesinleşmese de, kamera Megapiksel değeri olarak 16 Megapiksel seviyesine çıkacak. İkinci kamera, tek modül kullanılacaksa 8 Megapiksel değerinde olacağı söyleniyor.
Galaxy S8 donanım

Geçen günlerde yaptığımız habere göre Samsung ile Qualcomm arasındaki anlaşma, Snapdragon 830 işlemcisinin Samsung tarafından kullanılacağı yönünde.
Snapdragon 830'u Samsung üretecek

Samsung kendi Exynos 8895 işlemcisi yerine Galaxy S8 modelinde Snapdragon 830 işlemcisini de kullanabilir. Henüz yüzde 50 50 ihtimal diyebiliriz. Yapılacak testlerdeki performanslar değerlendirilecek ve kullanılacak işlemci bu şekilde seçilecek.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung Galaxy S8 hakkında yeni bilgiler geldi

Samsung Galaxy S8 ne zaman geliyor? Galaxy S8 hangi özelliklere sahip olacak? İşte Galaxy S8 teknik özellikleri ve çıkış tarihi!


1476175592_galaxy-s8.jpg


Samsung Galaxy S8 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Kore Herald sitesinin raporuna göre Samsung, 26 Mart 2017’de tanıtılması beklenen amiral gemisi Galaxy S8 tanıtımını daha erkene alarak MWC 2017’den bir gün önce tanıtacak. İddiaya göre şirket, telefonun bileşen siparişlerini verdi.
Galaxy S8 hangi özelliklerle gelecek?
Söylentiler Samsung’un fiziksel Ana Sayfa tuşunu kaldıracağı yönünde. Telefonun alt kısmı video ve fotoğrafların daha iyi görüntülenmesi için alt çerçeveyi de ekrana ekleyecek. Aynı zamanda şirket, parmak izi tarayıcısını ekran içine entegre edecek.
1476175352_galaxy-s7.jpg

Bunların yanı sıra Galaxy S8’in çift kamera ile geleceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Şirketin tedarikçilerineDSLR fotoğraf makinesi kalitesinde görüntü sağlayacak çift lensli kameralar için emir verdiği söyleniyor. Samsung kendi bünyesinde yer alan LCI bölümünde kamera ve kamera sensörleri mi gelişecek ya da bir üçüncü taraf tedarikçiye mi emanet edeceği belirsizliğini koruyor.
Samsung’un Qualcomm Snapdragon 830 ile birlikte kendi işlemcisi Exynos 8895’i de Galaxy S8 modellerinde kullanacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. İddialara göre şirket, 10nm süreci ile daha küçük ve daha enerji tasarruflu hale getireceği her iki işlemciyi kendi çip üretim tesislerinde üretecek.
Bu işlemcilerden Exynos 8895, kendinden önceki sürümlerine göre görüntü işleme bölümünde yüzde 70 iyileşmeanlamına gelen 3.0 GHz maksimum hızla gelecek. Snapdragon 830 ile ilgili çok fazla detay yok ancak Exynos 8895’in performans açısından oldukça iyi olacağı söyleniyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Galaxy S8'de Beklentiler Artıyor

Galaxy Note 7 Samsung’a ciddi bir zarar getirirken piyasaya sunulacak yeni telefon modellerinin çok daha üstün performansta olacağı ve böylece Galaxy Note 7 olayının unutturulacağı öne sürülüyor.

galaxy-s8-de-beklentiler-artiyor.jpg
Konuyla ilgili yapılan son paylaşımlarda özellikle Galaxy S8 için markanın özel bir çalışma yürüttüğü ve bu çalışma kapsamında telefonda çok önemli, farklı özelliklere yer verileceği belirtildi. Yapılan açıklamalarda ince bir tasarımın ve aynı zamanda geliştirilmiş bir kameranın kullanılacağı öne sürülürken bu seçimler ile birlikte Galaxy S8 bugüne kadarki en iyi cihazlardan bir tanesi olmaya şimdiden aday görünüyor.
2017’de Geliyor
2017 yılı içerisinde tanıtılması beklenen telefon özellikle Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan sorunlar nedeniyle çok daha erken bir tarihte paylaşılabilir. Konuyla ilgili tahminler ise 2017’nin ilk çeyreği itibariyle telefonun piyasaya çıkacak olması yönünde. Bu bakımdan 2016 yılının son aylarına girdiğimiz şu dönemde Samsung Galaxy S serisinin yeni modeli adına önemli bir çalışma yürütüyor.
İddialar Kafaları Karıştırıyor
Telefon hakkında bugüne kadar pek çok farklı iddia gündeme gelirken son gelen bilgilerde ince bir tasarımın kullanılacağı ve kameranın da oldukça geliştirilmiş bir şekilde sunulacağı öne sürüldü. Bu bakımdan Galaxy S8 ilk olarak tasarımıyla göz alacak ve ardından geliştirilmiş kamerası ile birlikte başarılı çekimlerin yapılmasına imkan sağlayacak. Piyasada oldukça farklı iddialar yer alırken Samsung Galaxy S8 modelinde hangi özelliklerin yer alacağı kesinleşmiş değil. Bu bakımdan ciddi bir bilgi kirliliği bulunsa da şu an için söylenebilecek tek söz Samsung Galaxy S8 modelinin çok farklı ve iddialı bir şekilde piyasaya giriş yapacağı.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S8 Sızdırmaları Devam Ediyor[/h][h=2]Galaxy S8 için uzun zamandan beri çalışmalar yapan ve pek çok bilginin sızdırılmasını önleyemeyen Samsung bu konuda yeni bilgiler ile yeniden gündemde.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-s8-sizdirmalari-devam-ediyor.jpg
Samsung'un 2017 yılında piyasaya sunması beklenen Galaxy S8 için yoğun bir şekilde çalışma yaptığı bilinirken pek çok farklı bilgiler sızdırıldımaya devam ediyor. Özellikle şirketin tedarikçileri üzerinden yapılan sızıntılarda pek çok farklı detay ve telefonda yer alacak özellik kolay bir şekilde öğrenilirken son gelen bilgilerde telefonun ekranında ve ana ekran tuşunda değişiklik yapılacağı belirtildi.
2K Ekran Gelebilir
Telefonda önceki sızıntılardan farklı olarak iki kat çözünürlüğün destekleneceği belirtilirken ana ekran dışında da farklı bir değişikliğe gidilecek. Dokunmatik bir tuşu tercih etmesi beklenen Samsung, bu yeni telefon modeli ile birlikte Galaxy serisinde de önemli bir değişiklik yapmış olacak. Sanal gerçeklik için telefondaki görüntü kalitesinin arttırılması beklenirken bugüne kadar piyasaya sunulan bilgilerde 4K görüntü kalitesinin tercih edileceği belirtiliyordu. Fakat gelen son bilgiler kalitenin 2K ile sınırlandırılacağı belirtildi. Özellikle batarya süresini daha uzun olması ve telefondan performansın elde edilebilmesi adına böyle bir seçimin yapılabileceği de konuşulanlar arasında.
Telefonda yer alacak diğer önemli bir özellik ise ultrasonik parmak izi tarayıcısının kullanılacak olması. Özellikle dokunmatik bir ana ekran tuşunu kullanacak olan Samsung, ultrasonik parmak izi tarayıcısını da ana ekran tuşu ile entegre bir şekilde sunabilir. Bu da parmak izi okuyucusunun çok daha kolay bir şekilde kullanılmasını sağlayacak.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung Galaxy S8 akıllı telefonun Galaxy Note 7 kullanıcılarını oldukça memnun edeceği söyleniyor. Peki amiral gemisi bunu hangi özelliğiyle gerçekleştirecek?


s8n7c01.jpg
Galaxy Note 7’nin piyasadan çekilmesi sonrasında, yeni nesil özellikler bekleyen kullanıcıların gözü tamamen Galaxy S8’e çevrilmiş durumda. Haliyle bu durum cihazla ilgili sürekli olarak yeni bilgilerin gelmesine sebep oluyor. Son olarak, Samsung Galaxy S8’in bir yönüyle Galaxy Note 7hayranlarının dikkatini çekeceği ileri sürüldü.






Samsung Galaxy S8 ekranı büyüyor

Samsung Galaxy S8 akıllı telefonun 5.1 inç ekranla geleceği iddialarının aksine, şimdi de cihazın daha büyük boyutta 2 farklı ekran seçeneği ile geleceği ifade ediliyor. Galaxy S7’de 5.1 inç ve Galaxy S7 edge’de 5.5 inçekran yer aldığını hatırlattıktan sonra gelelim yeni nesil amiral gemisine.
İddialara göre, Galaxy S8 için 5.7 ve 6.2 inç paneller kullanılacak. Bu panellerin kenarlarına doğru kavisli olacağı ve ekranda ana ekran tuşu ile parmak izi tarayıcının gömülü olacağı söyleniyor.


s8n7c02.jpg

Bu haliyle cihazın, büyük ekranlı Galaxy Note 7 cihazlarından ayrılmak zorunda kalan kullanıcıları memnun etmesi hedefleniyor. Böylece Galaxy Note serisi kullanıcılarının, büyük ekranlı Galaxy S8 seçeneklerine yönelmesi planlanıyor.
Bu anlamda Samsung’un Galaxy S serisinde Apple’ın iPhone serisinde uyguladığı stratejiye geçeceğini söyleyebiliriz. Henüz bu cihazların nasıl isimlendirileceği belirsiz ancak iPhone 7 ve iPhone 7 Plus gibi, bir nevi Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus durumuyla karşılaşacağız gibi gözüküyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Samsung, büyük ekranlarla Galaxy Note fanatiklerini S8 modelinde geri kazanmak istiyor.[/h]Samsung’un yeni üst seviye modelleriyle ilgili söylentiler akmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung’un 2017 modelleri için daha büyük ekranlar kullanmayı planladığı iddia edilmişti. Samsung, Note 7 ile hayal kırıklığına uğrattığı kullanıcıları geri kazanmayı hedefliyor gibi görünüyor.
Planlanan modeller şöyle:

  • Samsung Galaxy S8 SM-G950 5,7 inç ekranlı
  • Samsung Galaxy S8 SM-G955 6,2 inç ekranlı
Buradaki önemli nokta, yeni modellerin büyüyen ekranlara rağmen boyutlarının aşırı büyümeyecek olması. Samsung bunun yerine cihazlarda kullanılmayan yerleri mümkün olduğunca azaltmak ve ekranları modellerin ön yüzeyinin tamamına yaymak istiyor.
Bunun için Home düğmesi daha önceki yerinde bulunmayacak ve alt ve üst taraftaki kenarlar da belirgin bir şekilde küçülecek. Ekranın böylece ön yüzeyin neredeyse %90’ını kaplaması bekleniyor.
Her iki modelin de curved Edge tasarımına sahip olması muhtemel. Resmi olarak da başka değişiklikler de duyuruldu. Cihazın daha şık bir tasarıma ve çok daha iyi bir kameraya sahip olması bekleniyor. S8’de ayrıca yapay zekalı bir asistan olabilir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]
[/FONT]

[h=1]iPhone 8'de Çerçevesiz OLED İddiaları Güçleniyor[/h][h=2]iPhone 8 için uzun süreden beri gündemde ekranın çerçevesiz olacağına dair iddialar yer alırken bu konuda her gün iddialar daha da güçleniyor. İşte son konuşulanlar.[/h]
iphone-8-de-cercevesiz-oled-iddialari-gucleniyor.jpg
Apple, iPhone 8 modeli için farklı yenilikleri piyasaya sunmayı amaçlarken bu konuda en son gelen bilgiler kullanıcıların çerçevesiz bir ekrana sahip telefon deneyimi yaşayacağını gösteriyor. Piyasaya sunulacak yeni telefon modellerinde çerçevenin kullanılmayacak olması telefonun daha büyük ve geniş bir ekrana sahip olmasını sağlayacağı gibi özellikle kullanıcılar da bugüne kadarki en farklı iPhone deneyimi yaşamasını sağlayacak.
İddialar Güçleniyor
Konu ile ilgili gelen son bilgiler bu konuda oldukça iddiaları güçlendirirken özellikle çerçevesiz ekranın iPhone 8 Plus ile birlikte gelebileceği belirtildi. AMOLED gibi farklı ekran teknolojilerinden ziyade OLED ekran teknolojilerinin kullanılacağı yeni telefon modelleri bu tip özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekebilecek gibi duruyor. Üstelik iPhone 8 ile donanım açısından da ciddi iyileştirmelerin yapılması beklendiğinden dolayı Apple piyasaya sunacağı bu yeni telefonlar ile birlikte çok daha kullanıcıya ulaşmayı başarabilir.
Özellikle iPhone 7 versiyonlarının kullanıcılar tarafından çok ilgi çekmemesi bu konuda büyük bir handikap oluştururken Apple bu sefer kullanıcılarını beklentilerini karşılayabilir.





[FONT=&quot][/FONT]
[h=1]iPhone 8'de Çerçevesiz OLED İddiaları Güçleniyor[/h][h=2]iPhone 8 için uzun süreden beri gündemde ekranın çerçevesiz olacağına dair iddialar yer alırken bu konuda her gün iddialar daha da güçleniyor. İşte son konuşulanlar.[/h]
iphone-8-de-cercevesiz-oled-iddialari-gucleniyor.jpg
Apple, iPhone 8 modeli için farklı yenilikleri piyasaya sunmayı amaçlarken bu konuda en son gelen bilgiler kullanıcıların çerçevesiz bir ekrana sahip telefon deneyimi yaşayacağını gösteriyor. Piyasaya sunulacak yeni telefon modellerinde çerçevenin kullanılmayacak olması telefonun daha büyük ve geniş bir ekrana sahip olmasını sağlayacağı gibi özellikle kullanıcılar da bugüne kadarki en farklı iPhone deneyimi yaşamasını sağlayacak.
İddialar Güçleniyor
Konu ile ilgili gelen son bilgiler bu konuda oldukça iddiaları güçlendirirken özellikle çerçevesiz ekranın iPhone 8 Plus ile birlikte gelebileceği belirtildi. AMOLED gibi farklı ekran teknolojilerinden ziyade OLED ekran teknolojilerinin kullanılacağı yeni telefon modelleri bu tip özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekebilecek gibi duruyor. Üstelik iPhone 8 ile donanım açısından da ciddi iyileştirmelerin yapılması beklendiğinden dolayı Apple piyasaya sunacağı bu yeni telefonlar ile birlikte çok daha kullanıcıya ulaşmayı başarabilir.
Özellikle iPhone 7 versiyonlarının kullanıcılar tarafından çok ilgi çekmemesi bu konuda büyük bir handikap oluştururken Apple bu sefer kullanıcılarını beklentilerini karşılayabilir.



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple, iPhone 8 konusunda tüm ciddi kozlarını oynamaya devam ediyor.
iPhone 7 Plus'ta çift arka kamera kullanan Apple, cihazın görüntü yakalama kalitesinde de önemli bir seviyeye çıkmayı başarmıştı. Ancak, neredeyse bütün bomba özelliklerini iPhone 8'e saklayan Apple, kamera konusunda da 7 Plus'ı unutturacak gibi.
Apple'a olan yakınlığı ile bilinen ve çoğunlukla tutarlı tahminlerde bulunan analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın en az bir iPhone 8 modelinde çift kamera özelliğini, geliştirilmiş şekilde devam ettireceğini söylemekte. ''En az bir model'' diyoruz, çünkü iPhone 8 konusunda üç farklı model olacağı gündemde.
a5b9b58a50e4d33d9f9b412201091f88fe559b39.jpeg

Çift kamera özelliği iPhone 7 Plus'ta da bulunmakta ancak, bu kameralardan sadece biri OIS(optimum görüntü sabitleyici) sahip. iPhone 8'de ise OIS özelliğinin her iki arka kamera için de geçerli olması, bunun yanı sıra telefoto lensin yeniden tasarlanarak daha sağlam bir şekilde karşımıza çıkması gündemde.
Hali hazırda Apple'ın arttırılmış gerçeklik sektörüne adım atması da gündemde. Eğer iPhone 8'de böyle bir kamera ile birlikte arttırılmış gerçeklik özeliği bulunursa, cihaz gerçekten sağlam iş yapabilir. Bu arada Kuo'ya göre Apple 5.1-inç ya da 5.2-inç OLED ekranlı, 5.5-inç LCD ekranlı ve4.7-inç yine LCD ekranlı olmak üzere üç farklı iPhone 8 modeli üzerinde çalışmakta. Muhtemelen 4.7-inçlik modelde çift kamera bulunmayacak.
Son olarak, iPhone 8 ile alakalı tahminleri ve beklentileri olan sadece Ming-Chi Kuo değil.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung Galaxy S8'de Harman Olmayacak![/h][h=2]Samsung tarafından ses sistemleri ile ünlenen Harman satın alınırken Galaxy 8’de bu yeni teknolojiye yer verilmeyeceği belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
samsung-galaxy-s8-de-harman-olmayacak.jpg
Samsung bugüne kadar piyasaya sunduğu telefon modellerinde yüksek özellikler tercih ederken özellikle Harman adı verilen yeni bir firma ile ses sistemlerini bünyesine dahil etmesi ciddi bir dikkat çekmişti. Firma üzerinden yapılacak yeni çalışmalar ile birlikte Samsung'un telefonlarının ses sistemini geliştirmesi beklenirken özellikle in Galaxy S8 için bu konuda beklentilerin karşılanmayacağı belirtildi.
Galaxy S9’da Gelecek
Harman teknolojisinin mobil cihazlarda kullanılması konusunda Samsung önemli bir planlamaya gitmiş olsa da Galaxy S8 için de bu planların gerçekleşebilmesi mümkün görünmüyor. Zamanın kısıtlı olması ve Galaxy S8 çalışmalarına şimdiden başlanması ses sisteminde değişiklik yapılmasını önlüyor.
Galaxy S9 serisi için bu yeni teknolojinin kullanabileceği belirtiliyor. Bu açıdan her ne ana kadar Galaxy S8 modelinde yeni ses teknolojileri kullanılamayacak olsa da S9 ile birlikte Samsung ses konusunda cihazlarındaki mevcut durumu daha ileriye götürmeyi başarabilecek. Bu bakımdan Samsung tarafından yapılacak yeni çalışmalar ile birlikte önümüzdeki yıldan itibaren telefonlarda yeni ses sistemlerine yer verecek. Bu bakımdan yeni telefonlarda kullanıcılar mevcut piyasalara göre çok daha iyi bir performans elde edebilecek.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy Note 8 Sızdırmaları Sürüyor[/h][h=2]Uzun zamandan beri gündemde konuşulan konular arasında Samsung'un yeni telefon modeli Galaxy Note 8 bulunurken telefon için sızdırmalar sürekli yapılıyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-note-8-sizdirmalari-suruyor.jpg
Samsung 2017 yılında piyasaya yeniden sürülecek olan Galaxy Note 8 için çalışmalarını sürdürürken Twitter üzerinden yapılan sızdırmalar çalışmalar hakkında detaylar sürekli kullanıcılar ile paylaşılıyor. Bugüne kadar yapılan paylaşımlardan telefonun üstün özelliklere sahip olacağı ve kullanıcılara çok farklı bir telefon deneyimi sunacağı belirtilirken yapılan son sızdırmalar sayesinde telefonların ekran boyutları hakkında da bilgi almak mümkün oldu.
İki Farklı Ekran Geliyor
Yapılan sızdırmalar ile birlikte büyük oranda doğruluğunu teyit edildiği belirtilen bilgilere göre 5.7 inç ve 6.2 inç boyutunda ekran tercihleri yapılabilecek. Bu ekranlarda aynı zamanda Note 8 ve Note 8 Plus adı verilen 2 versiyon kullanıma sunulacak. Bu açıdan bugüne kadar yapılan çalışmalar doğrultusunda Galaxy Note 8 için de benzer bir pazarlama stratejisinin yürütüleceğini söylemek mümkün.
Telefonlar kullanılacak donanımlar da büyük bir önem taşırken yüksek performans ve sorunsuz kullanımın sağlanabilmesi adına telefonda Snapdragon 835 işlemci, 6 GB RAM ve 4K ekran çözünürlüğünün olması bekleniyor. Kalem için arttırılmış gerçeklik destekleri ve kullanım kolaylıkları ile birlikte ses için de özel tercihlerin yapılması bekleniyor.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-un-siri-ye-rakip-sesli-asistani-cinsiyete-gore-iki-farkli-isme-sahip-olacak-1480104126.jpg
Hem kadın hem de erkek sesiyle seslendirilecek Samsung'un sesli asistanı cinsiyetine göre Bixby ve Kestra olarak adlandırılacak.
Samsung geçtiğimiz süre içerisinde Apple'ın Siri sesli asistanını ilk olarak geliştiren Viv Labsşirketini satın alarak sanal asistan konusunda önemli bir adım atacağının ilk sinyallerini vermişti.Galaxy S8 modeliyle birlikte geleceği tahmin edilen sesli asistanla ilgili çalışmalar devam ederken Samsung'un yeni sesli asistanının ismi de ortaya çıkmıştı.


Galaxy S8 ve Xiaomi Mi 6, Snapdragon 835 İşlemcili İlk Telefonlar Olacaklar!



Daha önce paylaşılan sızıntılar Samsung'un sesli asistanının adının Bixby olacağını gösterirken, Samsung'un sesli asistanı için iki farklı isim tescillediği ortaya çıktı. Görünüşe göre şirket sesli asistanının kadın versiyonuyla erkek versiyonuna farklı isim verecek. Aslında söylentilerdeki Bixby ismi yerini korurken anlaşılan Bixby'nin kardeşi de ortaya çıktı.
Son bilgilere göre Samsung'un erkek sesine sahip sesli asistanı Bixby adını alırken kadın sesine sahip sesli asistanı ise Kestra adını alacak. Ayrıca iddialar şirketin sesli asistanına Bixby adını vereceği ve Kestra'yı sesli asistanın kullanabileceği bir cihaz olarak tanıtacağı yönünde.
Samsung'un bu konuda nasıl bir yol izleyeceğini ise 2017 yılında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde öğreneceğiz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy Note 8 Fiyatı,Özellikleri Ve Çıkış Tarihi![/h][h=2]Evan Blass tarafından yapılan paylaşımlar ile birlikte Samsung Galaxy Note 8 hakkında önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-note-8-fiyatiozellikleri-ve-cikis-tarihi-1481025225.jpg
Galaxy Note 8 hakkında her gün yeni bilgiler gelirken son paylaşımlarda Galaxy Note 8 serisinin SM-G950 ve SM-G955 seri numaralarıyla geleceği duyuruldu.
Galaxy Note 8’de Yenilikler Neler?
Galaxy Note 8 ile birlikte Snapdragon 830 yonga seti kullanılacak. Aynı zamanda uzun zamandan beri konuşulan yeni yapay zeka Bixby’i de Galaxy Note 8 ile birlikte kullanıcılarla tanıştıracak. Bu durum Samsung’un Galaxy Note 8 ile birlikte asistan konusunda da Google ve Apple ile rekabet etmesini sağlayacak. Bu açıdan Note 8 çıkış tarihi itibari ile Samsung için yeni bir dönem başlatacak.
Samsung Galaxy Note 8 Ne Zaman Çıkacak?
Galaxy Note 8 için tahminler 2017’nin Şubat ayında yapılacak etkinlik. Barcelona’da düzenlenecek Dünya Mobil Fuarı ile birlikte Galaxy Note 8’in merhaba demesi mümkün. Üstelik Galaxy Note 7 handikapları düşünüldüğünde Galaxy Note 8’in görkemli bir giriş yapması ve markanın yeniden ayağa kalktığının gösterilmesi bekelniyor.
Samsung Galaxy Note 8 Fiyatı
Samsung Galaxy Note 8 için şu ana kadar hiçbir fiyat bilgisi paylaşılmadı. Sızdırma dahi olmayan fiyat için Samsung’un önceki yıllarda olduğu gibi yine aynı bir fiyatlandırma politikası uygulaması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Galaxy Note 8 için yapılacak diğer sızdırmaları duyurmaya devam edeceğiz.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung Galaxy S8: 3.5mm'lik Soket Yok, Parmak İzi Ekrana Gömülü, PenTile Ekrandan Kurtuluyor

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Galaxy S8'in ekran teknolojisi, parmak izi sensörü ve 3.5mm kulaklık soketi detaylanıyor.

samsung-galaxy-s8-35mmlik-soket-yok-1ljb.jpg

Güney Koreli üretici Samsung, Galaxy Note 7 bataryasında yaşanan sorun nedeni ile büyük prestij ve para kaybı yaşamıştı. Yeni amiral gemileri ile yaralarını sarmaya ve Note7'nin oluşturduğu olumsuz havayı unutturmayı amaçlayan şirket bu nedenle yoğun bir çalışma içinde. Samsung her ne kadar, Galaxy S8 hakkında bilgilerin internete sızmasını önlemekniçin azami özen gösterse de Galaxy S8 ve S8 Edge modelleri hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Galaxy S8 hakkında üç önemli ve tartışmalı haberler var: İlk olarak, Galaxy S8 kablosuz bir gelecek ve aynı zamanda ek bileşenler ve / veya daha büyük pile yer açmak için 3.5mm kulaklık jakından kurtulacak, İkincisi, fiziksel Home turundan kurtulacak ve parmak izi tarayıcısını ekranın içine yerleştirilmiş optik bir parmak tanıma sistemi ile değiştirecek, Üçüncüsü, PenTile Diamond piksel düzenlemesini geleneksel RGB renk düzenlemesi ile değiştirecek. İkinci değişiklik bilgisine göre, aynı 1440 x 2560 piksellik (Quad HD) çözünürlüğü koruyarak ekranı daha ayrıntılı olarak göstermesi sağlanacak. Samsung Galaxy S8'in Şubat 2017 sonunda, Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2017) resmi olarak duyurulması bekleniyor, ancak bugün, büyük etkinlikten yaklaşık üç ay önce amiral gemi akıllı telefonla ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

Ve evet: Samsung Galaxy S8 cihazın şarj edilmesi ve senkronizasyonu için bir USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacak. Galaxy S8 hakkında yeni detaylar ortaya çıktıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung Galaxy S8 Edge'de Beklentiler Tamamen Karşılanabilir![/h][h=2]Galaxy S8 Edge için gelen bilgilerde yeni telefon için kişilerin beklentilerinin tamamen karşılanabileceği belirtildi. İşte detaylar[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
samsung-galaxy-s8-edgede-beklentiler-tamamen-karsilanabilir-1481200999.jpg
Galaxy S8 Edge modeli ile ilgili bugüne kadar pek çok farklı bilgi gelirken, yapılan son sızdırmalara göre telefonlarda olacak özellikler şöyle;
İkili stereo hoparlörler
Büyük ekran
Dokunmatik home tuşu
Kulaklık girişi yok
Kusursuz Olamaz!
Gündemde yer alan bilgilerde telefonun yüksek donanımlı olsa da hiçbir telefonun mükemmel ve kusursuz olmayacağından dolayı bazı handikapların olabileceği belirtildi. Fakat genel olarak istenen ve gündemde yer alan sızdırmaların büyük bir bölümünün Galaxy S8 Edge’de yer alması bekleniyor.
Samsung Galaxy S8’den Neler Bekleniyor?
Galaxy S8 Edge modelinde sorunsuz ve sorunsuz bir kullanım sağlayabilecek batarya bekleniyor. Çift arka kamera, Nougat işletim sistemi ve yüksek donanımlar ise genel olarak beklenenler.
Galaxy S8 Edge Teknik Özellikleri Neler?
Galaxy S8 Edge için bugüne kadar yapılan sızdırmalarda telefonda yer alması beklenen özellikler şöyle;
5,5 inçlik kavisli ekran
4K çözünürlük
Dahili bir parmak izi tarayıcı
VR Ne Durumda?
Galaxy S8 Edge için VR desteğinin de iyileştirilmesi bekleniyor. Bu bakımdan son dönemlerde oldukça popüler olan sanal gerçeklik için Galaxy S8 Edge ile birlikte önemli bir gelişme sağlanabilir.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S8 Nasıl Gelecek? Özellikleri Neler?[/h][h=2]Samsung tarafından piyasaya sunulacak Galaxy S8 için her gün farklı iddialar gündeme gelirken bu konuda son yapılan paylaşımlar yeni cihaz hakkında farklı detayları gözler önüne serdi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-s8-nasil-gelecek-ozellikleri-neler-1481370818.jpg
Samsung yeni yıl ile birlikte Samsung Galaxy S8 modelini de piyasaya sunacak. Samsung’un Galaxy S8 ile birlikte hangi konularda yenilikler yapılacağı merak edilirken bu konuda yapılan sızdırmalar şimdiden bilgi elde edilmesini sağlıyor.
Samsung Galaxy S8 modelinde farklı özelliklerini yer alacağı kesinlik kazansa da bugüne kadar herhangi bir açıklamanın yapılmamış olması pek çok soru işaretinin de oluşmasına neden oluyor. Yapılan son paylaşımlara göre telefonda 5.7 ve 6.2 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu kullanılacak.
Kulaklık girişi Kaldırılacak!
Ekran boyutları kesin ifade edilse de bu konuda Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmadığından dolayı net bir açıklama yapmak mümkün değil. Fakat buna karşın yeni telefonda pek çok geliştirilmiş özellik olacak ve ekran boyutları bu bakımdan ikinci planda tutuluyor.
Samsung Galaxy 8 de yer alması beklenen en önemli özellik kulaklık girişinin kaldırılması. Apple tarafından 2017 yılı itibariyle telefonlardaki kulaklık girişi kaldırılırken Samsung cephesinden de böyle bir hamlenin gelmesi mümkün görünüyor. Telefonlarda kulaklık girişinin kaldırılması kablosuz kulaklık kullanımını teşvik edecek. Aynı şekilde Samsung Galaxy S8 modeli ile birlikte kablosuz kulaklık seçeneğini kullanıcılara sunabilir. Apple tarafından yapılan yeniliklerin bir benzeri Samsung cephesinde görülebilir. Samsung Galaxy S8 için aynı zamanda ses teknolojisinde de yeniliklerin yapılması bekleniyor.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung Galaxy S8 Söylentileri Sürüyor![/h][h=2]Samsung Galaxy S8, herkesin aklında şimdiden yer edinmiş durumda. Söylentilere göre önümüzdeki yıl amiral gemisi, muhtemelen kenardan kenara, RGB AMOLED paneliyle gelecek.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
samsung-galaxy-s8-soylentileri-suruyor-1481560746.jpg
Samsung Galaxy S8 ile ilgili paylaşılan son bilgilerde telefonun nasıl geleceğine dair detaylar da öğrenildi. Öyle ki sızdırılan son bilgilerde telefonda kenardan kenara RGB desteli bir AMOLED panelin kullanılacağı belirtildi. Ön panelin tamamen ekrandan oluşacağı belirtilirken fiziksel bir home tuşuna dahi yer verilmeyeceği konuşuluyor. Üstelik Samsung, Apple’ın izinden giderek fiziksel ses girişini de kaldırabilir.
Bugüne kadar pek çok farklı detayın sızdırıldığı Samsung Galaxy S8 hakkında genle son bilgiler ekran üzerine olurken ekran gövde oranının çok daha yüksek bir oranda tutulması bekleniyor. Daha büyük bir ekranın kullanılması ve aynı zamanda tasarımda yapılacak küçük dokunuşlar görünüşte telefonun daha büyük görünmesini sağlayabilir.
Samsung Galaxy S8 İddiaları Kafaları Karıştırıyor!
Samsung Galaxy S8’in popüler bir telefon modeli olması şimdiden pek çok farklı bilginin de sızdırılmasına neden oluyor. Fakat bunun yanı sıra çok ciddi spekülasyonlar da gündemde yer alıyor. Bu bakımdan iddiaların gerçekliği noktasında ciddi soru işaretlerinin de oluştuğunu söylemek mümkün. Bakalım önümüzdeki günlerde Samsung Galaxy S8 ile ilgili hangi bilgiler paylaşılacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst