gittigidiyor

Samsung Galaxy Tab S3 tabletin S-Pen ile görselleri ortaya çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-galaxy-tab-s3-tabletin-s-pen-ile-zsrf.jpg

Samsung Galaxy Tab S3 tabletin S-Pen ile görselleri ortaya çıktı

Samsung'un bu ay sonunda duyurması beklenen Galaxy Tab S3 tablet görseller geldi.
Bu ay sonunda düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde daha önce firmanın Galaxy S8 amiral gemisi ve daha büyük versiyon Galaxy S8 Plus'ın tanıtılacağı iddia edilirken, son dönemde gelen bilgiler ise Galaxy S8 / Galaxy S8 Plus'ın Mart ayı sonunda duyurulacağı yönünde. Diğer taraftan Samsung, yine de MWC 2017'de yer alacak.
samsung-galaxy-tab-s3-1jpg1487067036.jpg

Samsung'dan İspanya, Barcelona'da amiral gemisi akıllısının duyurusu gelmeyecek ancak, firmanın yeni tablet duyurusu yapacağı kaydedilmekte. Yeni duyurulacak olan tablet Galaxy Tab S3 olacak ve ayrıca bu cihaz S-Pen desteğine de sahip olacak.
S-Pen bilindiği üzere Samsung'un Galaxy Note akıllı telefon ve tablet modellerine özel olarak gelmişti. S-Pen'in Galaxy Note modellerinin içerisine takılabileceği bölümler de bulunurken, Galaxy Tab S3 de ise böyle bir tasarımın yer almayacağı belirtiliyor. Büyük ihtimalle de S-Pen'in ayrı olarak satın alınması gerekecek.
Samsung'un Galaxy Tab S3 tabletinin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, tabletin 9.7" büyüklüğünde ve 1536x2048 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geleceği belirtiliyor. Ayrıca bu ekran 4:3 görüntü oranına sahip olacak.
samsung-galaxy-tab-s3-2jpg1487067059.jpg

Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefonun sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 128GB olarak yer alacak. Ayrıca Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan Galaxy Tab S3 tabletin arkasında 12MP, önünde de 5MP kamera bulunacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst