gittigidiyor

Samsung Note 6 Edge Özellikleri Hakkında her şey

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung'un merakla beklenen telefonları Galaxy Note 6 ve Galaxy Note 6 edge modellerine ilişkin önemli bilgiler yayınlandı. Telefonların tüm teknik detayları haberimizde...


note-edge-main-image.jpg
Gün içerisinde açıklanan 2016 birinci çeyrek dönemine ait akıllı telefon satışları bir kez daha gösterdi ki Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edgesatışlarından bir hayli memnun görünüyor. Ancak Samsung cephesinde gözler şimdiden temmuz ayında tanıtılması muhtemel Galaxy Note 6 serisi telefonlara çevrilmiş durumda.





Son haberler Samsung’un Galaxy Note 6 ile birlikte Note edge akımını tekrar başlatacağı yönünde. Tanınmış teknoloji sitelerinden SlashGear bu iddiayı doğrulamakla kalmadı, Galaxy Note 6 ve Note 6 edge hakkında elde ettiği bilgileri kamuoyu ile paylaştı.


galaxy-note-edge-white-33-1024x576.jpg

Galaxy Note 6 edge’de birinci nesil Note edge modelinde olduğu gibi tek taraflı kavisli ekran kullanılacak. Telefonun teknik özellikleri ise şu şekilde olacak;
*153 x 75 x 7.8mm kasa ebatları
*5.9 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran
*Snapdragon 820 ve Exynos 8890 işlemci birimleri
*6GB RAM, 64/128GB dahili depolama, microSD kart desteği
*12MP arka kamera, 5MP ön kamera
*3.100 mAh kapasiteli pil
*Android 6.1 Marshmallow işletim sistemi
*Parmak izi tarayıcısı
* Corning Gorilla Glass 5 ile kaplı ön ve arka yüzey
*IP68 sertifikası
Yazılım ve donanım tarafında geliştirilmiş S-Pen Kalem


22.jpg

Galaxy Note 6 Özellikleri

*153 x 75 x 7.8mm kasa ebatları
*5.8 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran
*Snapdragon 820 ve Exynos 8890 işlemci birimleri
*6GB RAM, 64/128GB dahili depolama, microSD kart desteği
*12MP arka kamera, 5MP ön kamera
*3.100 mAh kapasiteli pil
*Android 6.1 Marshmallow işletim sistemi
*Parmak izi tarayıcısı
* Corning Gorilla Glass 5 ile kaplı ön ve arka yüzey
*IP68 sertifikası
*Yazılım ve donanım tarafında geliştirilmiş S-Pen Kalem
Galaxy Note 6 ve Galaxy Note 6 edge arasında kavisli ekran ve ekran boyutu dışında benzer özelliklerin yer alacağı iddia ediliyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-dan-saheser-karsinizda-batman-temali-galaxy-s7-edge-705x290.png
Yılın en sağlam telefonlarından biri olan Galaxy S7 Edge'e Batman dokunuşu eklenirse nasıl olur? Samsung'dan mükemmel bir Galaxy S7 Edge cihazı geldi.
Geçtiğimiz yıl Samsung, amiral gemisi telefonu Galaxy S6 Edge için Marvel ile bir anlaşma yapmış ve karşımıza mükemmel tasarımı ile 'Galaxy S6 Edge Iron Man Edition'ı çıkarmıştı .

Bu yıl ise Samsung'un amiral gemisi cihazı için süper kahraman tercihi DC Comics cephesinden oldu. Dün sizlere bu haberimizde de bildirdiğimiz gibi Batman temalı Galaxy S7 Edge, Samsung Mobile'ın resmi Twitterhesabında bir görsel ile ortaya çıkmıştı

Şimdi ise en az Iron Man Edition'da olduğu kadar efsane tasarıma sahip Galaxy S7 Edge Batman Edition cihazının kutu açılış videosu, yine Samsung Mobile tarafından paylaşıldı.
Geçtiğimiz sene Samsung, Iron Man temalı modelinde kablosuz şarj platformunu Iron Man'in sembolü olan Arc Reaktörü şeklinde yapmıştı. Aslında bu versiyonda da 'Batsignal' tarzında bir kablosuz şarj platformu bekledik -ki bence efsane olurdu- fakat Samsung, bu sefer tercihini Gear VR'dan yana kullanmış.

Batman temalı Galaxy S7 Edge'in fiyat bilgisi ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı henüz belli değil. Telefon Haziran ayının ortalarında satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst