gittigidiyor

Samsung Note Modellerinde 4K'ye Geçiyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung Note Modellerinde 4K'ye Geçiyor![/h][h=2]Uzun zamandan beri Note modelinin yeni bir versiyonunu çıkarması beklenen Samsung'un yeni model hakkında pek çok yeni özelliği kullanıma sunacağı belirtildi.[/h]
samsung-note-modellerinde-4k-ye-geciyor.jpg
Teknoloji devlerinden birisi olan Samsung'un özellikle Galaxy S7 serileri sonrasında çıtayı oldukça yükseltmesi yeni çıkartılacak Samsung Note 6 için de büyük bir beklenti yaratmış durumda.
Yeni model ile ilgili pek çok detay gelmeye başlarken, özellikle bugün Note 6 ve Note 7 konusunda kafaları karıştıran bilgiler geldi.
Note 6 Mı, Note 7 Mi Gelecek?
Bugün gündeme gelen haberlerde Samsung'un Note 6 yerine Note 7 versiyonunu sunacağı ve Galaxy S7 ile birlikte Note modellerindeki sürümlerin eşitleneceği belirtilirken bu konuda yeni bilgiler daha gündeme getirildi.
Note Modellerine VR Desteği
Kullanıcıların sanal gerçeklik deneyimini yaşayabilmesi adına çözünürlük ihtiyacının karşılanması noktasında telefonda daha üst özelliklerin kullanılacağı belirtilirken telefonda 4K çözünürlüğün destekleneceği belirtildi.
Bu bakımdan Samsung Note 6 serisi ile birlikte 2 kat çözünürlük yerine 4K çözünürlüğe geçiş yapacak. Bu konuda gündeme gelen haberler oldukça ciddi kaynaklara dayandırılırken firmanın bu konuda çeşitli başvurular yaptığı ve ortaklıklar kurarak Samsung Note 6 ya da 7 serisi için bu çalışmaları yapacağı belirtildi. Note serisi için yaşanan bu gelişmeler, bu telefon modelni kullanmak isteyen kişilerin çok daha iyi bir telefona sahip olacağını şimdiden müjdelerken, bu konuda iddiaların doğru olması halinde Samsung Note sürümüyle de çok konuşulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst