gittigidiyor

Samsung SUHD TV alana Galaxy S7 edge bedava

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-suhd-tv-alana-galaxy-s7-edge-bedava-1.jpg
Samsung, 31 Ekim'e kadar sürecek bir kampanya ile SUHD TV satın alanlara hediye olarak güzel seçenekler sunuyor

Televizyon alanlara telefon bedava

13 Ekim ve 31 Ekim arasında Samsung satış noktalarında 55 inç ve üzeri SUHD TV satın alırsanız size üç farklı hediye seçeneği sunulacak. Bu hediyeler ise Galaxy S7 edge, Galaxy S7 ya da Samsung HW-J7501R model Soundbar olacak.
Peki, SUHD TV'lerin özelliği nedir? Quantum Dot teknolojisine sahip bu TV'ler, 1000 nit HDR ile hayli gerçekçi bir görüntü sunabiliyorlar.


samsung-suhd-tv-alana-galaxy-s7-edge-bedava-2.jpg

Kampanya detaylarına geri dönersek, Samsung satış noktalarından alacağınız 55 inç ve üstü SUHD TV'ler için yukarıda yazmış olduğumuz hediyelerden birini kazanabiliyorsunuz.
Kampanya hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Samsung'un internet sitesine bakabilir veya satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst