gittigidiyor

Samsung Tizen'in Yeni Sürümü Geliyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung Tizen'in Yeni Sürümü Geliyor![/h][h=2]Samsung tarafından geliştirilen yeni işletim sistemi Tizen’in yeni sürümü ile ilgili çıkış tarihi belirlendi.[/h]
samsung-tizen-in-yeni-surumu-geliyor.jpg
Samsung tarafından kullanıma sunulan yeni işletim sistemi Tizen giderek gelişiyor. Samsung tarafından üzerinde özel bir şekilde çalışmaların yürütüldüğü belirlenirken Tizen 3.0 konusunda en çok merak edilen soru da yanıtını bulmuş durumda.
Samsung tarafından üretilen ve elektronik cihazlarda kullanılan işletim sistemi daha çok fotoğraf makinesi ve akıllı saatlerde tercih ediliyor. Bu konuda önümüzdeki yıllardan itibaren akıllı telefonlarda daha çok yer bulması tahmin edilen Tizen işletim sisteminin yapılacak geliştirmeler ile birlikte daha kapsamlı hale getirilmesi amaçlanırken bu konuda firma tarafından yapılan açıklamalarda Tizen 3.0 versiyonunun Eylül ayından itibaren dağıtıma gireceği belirtildi.
Samsung Geliştiriciler Konferansı'nda duyurulan bu gelişmeyle Tizen işletim sistemini merak eden kişilerin kafalarındaki soru işaretleri giderilmiş olurken Samsung'un yeni versiyon ile birlikte hangi yenilikleri sunduğu da merak ediliyor.
Samsung Gear S3 gibi ürünlerin de tanıtılacağı IFA 2016 etkinliğinde Tizen 3.0 için de pek çok soru yanıtını bulacak. Zira etkinlikte pek çok yeni ürün ve sistem ile kullanıcıların karşısına çıkacak Samsung’un etkinliğe özel bir sürpriz de yapması bekleniyor.
İşletim sisteminin yeni sürümünde özellikle güvenlik açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı belirtilirken yeni sürüm ile birlikte 64 bit cihazlara da destek verileceği belirtildi. Performans konusunda ciddi artışların yaşanması beklenirken trafik performansının yüzde 30’a varan bir artış ile kullanıcılara destek vermesi diğer beklentiler arasında.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst